Zdravotnické prostředky

pharco Revidol náplasti 5 ks

Značka: PHARCO

pharco Revidol náplasti ulevují od svalové, kloubní a revmatoidní bolesti a při bolestivé menstruaci. Jsou vhodné na sportovní zranění, ztuhlý krk a bolesti zad.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: pharco Revidol náplasti 5 ks

50146389

Úvod

pharco Revidol náplasti jsou zdravotnickým prostředkem, který ulevuje od svalové, kloubní a revmatoidní bolesti a při bolestivé menstruaci. Náplast mimo jiné obsahuje přírodní výtažky z arniky, vrbové kůry a harpagofytu, lidově nazývaného též čertův dráp. Tyto látky díky svým hydratačním, zvláčňujícím a antioxidačním účinkům působí příznivě na pokožku, takže při odstraňování náplasti nedochází k nepříjemnému podráždění pokožky.

Hlavní vlastnosti

  • ulevuje při svalové, kloubní, revmatoidní bolesti
  • vhodné na sportovní zranění, ztuhlý krk a bolesti zad
  • poskytuje úlevu od menstruační bolesti
  • obsahuje kafr a přírodní bylinné extrakty
  • dermatologicky testováno
  • působí 24 hodin

Složení

Harpagofyt ležatý (dáblův dráp, Harpagophytum procumbens) extrakt z arniky horské (Arnica montana), extrakt z kůry vrby bílé (Salix alba), kafr, extrakt z kadidlovníku pilovitého (Boswellia serrata), glycerin.


Použití

Náplast nalepte na suchou čistou pokožku a nechte působit 24 hodin. V případě potřeby lze tvar a velkost náplasti upravit podle potřeby.


Upozornění

Používání přípravku u dětí mladších 16 let a těhotných žen se doporučujeme zkonzultovat s lékařem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK třídy I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.