Doplněk stravy

pharco HISTALLERG Accute 30 ml

Značka: PHARCO

pharco HISTALLERG Accute obsahuje inovativní složku PEA + vitamin D, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: pharco HISTALLERG Accute 30 ml

50147991

Úvod

pharco HISTALLERG Accute obsahuje inovativní složku mikronizovaný palmitoyletanolamid (PEA) + vitamin D, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému. Palmitoyletanolamid je tělu přirozená látka, která ovlivňuje uvolňování histaminu v těle. Přípravek v tekuté formě má citrónovo-vanilkovou příchuť a je vhodný pro děti a dospělé.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje inovativní složku PEA + vitamin D
  • vitamin D přispívá ke správnému fungování imunitního systému
  • citrónovo-vanilková příchuť

Dávkování

Užívejte 2x denně (ráno, večer) max. 25 kapek (1 ml). Můžete nakapat na lžičku nebo zředit malým množstvím tekutiny. Před použitím lahvičku protřepejte.


Složení

Aktivní látky v 1 ml (25 kapek): palmitoyletanolamid (mikronizovaný): 150 mg, vitamín D3 5 mcg (100 % RHP – denní referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby), objemové činidlo (voda), emulgátor (polysorbát 80, glycerol), citrónová a vanilková přírodní příchuť, cukr, sukralóza, okyselující činidlo (kyselina citrónová), konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), antioxidant (extrakt bohatý na tokoferol).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 6 let. Užívání u dětí, těhotných a kojících žen doporučujeme konzultovat s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Zakalený obsah je přirozený a nepředstavuje změnu kvality produktu. Spotřebujte do 2 měsíců po otevření. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.