Potraviny a nápoje

MANA Powder Apricot Mark 8 hotové jídlo 430 g

Značka: MANA
4.8

MANA Powder Apricot Mark 8 je nová generace nutričně plnohodnotného pokrmu s vitaminy, minerály a 21 g bílkovin v porci. Hotové funkční jídlo, které šetří váš čas.

289

Cena za 100 g: 67,21 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MANA Powder Apricot Mark 8 hotové jídlo 430 g

50151513

Úvod

Hotové funkční jídlo, které šetří váš čas. MANA Powder Apricot Mark 8 – příchuť meruňka je nová generace rostlinného, nutričně kompletního pokrmu s vitaminy, minerály a 21 g bílkovin v porci. Kvalitní ingredience, komplexní sacharidy a hodnotné tuky rychle zasytí, nastartují organismus a nabídnou tělu vše, co potřebuje. Z jednoho balení připravíte 5 porcí nápoje, který poslouží jako plnohodnotné jídlo a dodá 400 kcal. Můžete jím nahradit jednu nebo dvě denní porce, ale i celodenní stravovací režim, a mít tak dokonale pod kontrolou příjem kalorií. Mana je praktické řešení vašeho stravování, když není času nazbyt: na cestách, v kanceláři i při sportu

Hlavní vlastnosti

  • výživově kompletní pokrm
  • vyvážený zdroj energie
  • obohaceno o vitaminy, minerály a stopové prvky
  • obsahuje bohatou směs nenasycených rostlinných tuků
  • bílkoviny s komplexním spektrem aminokyselin
  • 100% rostlinný produkt – vhodné i pro vegany
  • neobsahuje GMO

Vylepšená receptura

Receptura Mana Mark 8 je obohacena o kokosový MCT olej s čistým obsahem (99 %) triglyceridů kyseliny kaprylové (C8), která zajišťuje rychlou energetickou podporu, a oproti běžnému MCT oleji je až 6x silnější!


Složení

Směs proteinů (izolovaná sójová a hrachová bílkovina, ovesný protein, protein z hnědé rýže, dýňový protein, chlorella), maltodextrin, ovesná vláknina, isomaltulosa*, inulin, mrkvová vláknina, směs olejů (řepkový olej, kokosový MCT (triglyceridy se středním řetězcem) olej s obsahem kyseliny kaprylové C8, olej z mikrořas Schizochytrium sp., slunečnicový olej, ovesný olej, zastudena lisovaný lněný olej), emulgátor (sójový lecitin), stabilizátor (arabská guma, xanthan), sůl, vitaminy a minerální látky (citronan draselný, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, glukonan zinečnatý, vitamin C, vitamin A, thiamin, riboflavin, niacin, kyselina pantothenová, vitamin B6, biotin, kyselina listová, vitamin B12, vitamin D2, vitamin D3 z mořských řas, kvasnice obohacené selenem, jodičnan draselný, pikolinát chromitý), cholin bitartrát, taurin, L-karnitin, kombucha (lyofilizovaný prášek), vitamin E, vitamin K1, směs tokoferolů, sladidlo (sukralosa), barvivo (karoteny), aroma. Alergeny jsou vyznačeny tučně. Obsahuje sladidlo.

Glykemický index 29, inzulinemický index 41. Absolutně bez: Bez GMO, bez laktózy, bez živočišných produktů, bez přidaných barviv a konzervantů. Vhodné i pro vegany.


Použití

1 porci připravíte smícháním 300 ml vody + 86 g prášku (2 originální odměrky od výrobce nebo 5 vrchovatých polévkových lžic). Dobře promíchejte v uzavřené lahvi nebo v mixéru a do minuty je na světě hotové jídlo! Hodí se také k přípravě sladkých i slaných smoothies. Po otevření spotřebujte do 1 měsíce.


O značce

Česká výzkumná a výrobní společnost Mana se specializuje na výrobu alternativních, nutričně kompletních rostlinných potravin již od roku 2014. Firma při veškerém vývoji produktů klade od začátku velký ohled na udržitelnou produkci plodin a šetrnost k planetě. Firma začínala ve skromných podmínkách a s domácí výrobou, během několika let se ale rychle dokázala vypracovat na jednoho z evropských lídrů v produkci alternativních potravinami z rostlin. Své výrobky nyní prodává do celého světa. V současnosti vyrábí tři alternativní potraviny: jídlo ve formě prášku k rozpuštění ve vodě, jídlo ve formě hotového nápoje-drinku a nejnověji také kompletně rostlinnou alternativu k hovězímu masu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.