Kosmetika

Gillette Venus Smooth dárková sada

Značka: GILLETTE
Produktová řada: Venus
5.0

Gillette Venus Smooth dárková sada obsahuje vše, co potřebujete k hladkému oholení. Ukrývá v sobě holicí strojek Smooth a gel na holení Gillette Satin Care Sensitive Skin Aloe Vera. Pro všechny typy pokožky včetně citlivé.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble
225
Ušetříte 10%

Původní cena:  249 Kč  ·  sleva 24 Kč

Nejnižší cena před slevou: 249 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Gillette Venus Smooth dárková sada

50151754

Úvod

Dárková sada Gillette Venus Smooth obsahuje vše, co potřebujete k hladkému oholení. Ukrývá v sobě holicí strojek Smooth se třemi odolnými břity a technologií SkinCushion, jež pomáhá chránit pokožku před podrážděním vlivem holení. Gel na holení Gillette Satin Care Sensitive Skin Aloe Vera je možné používat i na citlivou pokožku, usnadňuje skluz strojku, čímž umožňuje precizní oholení. Gel má příjemnou vůni a chrání pokožku před podrážděním.

Hlavní vlastnosti:

  • umožňuje snadné a precizní oholení
  • chrání pokožku před podrážděním
  • vhodné i pro citlivou pokožku

Upozornění

Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50°C/122°F. Uchovávejte mimo dosah dětí. 2,85 % hmotnosti náplně je hořlavých.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.