Doplněk stravy

Supradyn Immune Kids želé 100 ks

Značka: SUPRADYN

Želé Supradyn Immune Kids obsahuje kombinaci vitaminů C a D se zinkem, která podpoří imunitu Vašich dětí zejména v podzimním a zimním období. Pro děti od 4 let i dospělé.

229

Cena za 100 kusů: 229,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Supradyn Immune Kids želé 100 ks

50150212

Úvod

Vitaminy C, D a zinek pro zdravou imunitu. Supradyn Immune Kids obsahuje vitamin C, vitamin D a zinek ve formě chutných ovocných želé gummies. Důležitá trojkombinace pro podporu imunity zejména v podzimním a zimním období. Vitamin C napomáhá normální funkci imunitního systému, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňuje nervový systém, chrání buňky před oxidačním stresem. Vitamin D přispívá ke správnému fungování imunitního systému a je důležitý pro zdravé kosti a zuby. Zinek je také důležitý pro imunitní systém a pomáhá udržet zdravé vlasy, kosti, pokožku, nehty a zrak. Přípravek je vhodný pro děti od 4 let i dospělé.

Hlavní vlastnosti:

  • vitaminy C a D, zinek přispívají ke zdravému imunitnímu systému
  • želé s příchutí pomeranče, jahody a papáji
  • chutná dětem (od 4 let) i dospělým

Dávkování

Dětem ve věku 4-8 let podávejte 2 želé gummies denně, dětem ve věku 9-13 let 3 želé gummies denně, dospívající ve věku 14-18 a dospělí užívají 4 želé gummies denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. 


Složení

Vitamin C 80 mg (100 % RHP), vitamin D 10 µg (200 % RHP), zinek 5 mg (50 % RHP) ve 2 želé. RHP …… referenční hodnota příjmu.

Glukózový sirup, cukr, želatina, vitamin C (L-askorbová kyselina), regulátor kyselosti (kyselina citronová), síran zinečnatý, vitamin D (cholekalciferol), maltodextrin, barviva (kyselina karmínová, kurkumin), leštící látka (včelí vosk, karnaubský vosk), palmový olej, aroma (pomerančové, jahodové, papájové aroma).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 4 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.