Potravina pro zvláštní výživu

Babybio Zelenina s rýží 2x200 g

Značka: BABYBIO

Babybio Zelenina s rýží je vhodné večerní menu pro malé děti od ukončeného 12. měsíce. Kombinace bio zeleniny s přílohou zasytí, aniž by zatížila před spaním bříško.

105

Cena za 100 g: 26,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Babybio Zelenina s rýží 2x200 g

50151312

Úvod

Babybio Zelenina s rýží je vhodné večerní menu pro malé děti od ukončeného 12. měsíce. Kombinace bio zeleniny s přílohou vaše batole zasytí, aniž by zatížila před spaním bříško, a konzistence s malými kousky podněcuje trénink žvýkání. Co obsahuje tato výživná porce? Máslová dýně z Provence, pastinák z údolí řeky Loiry a francouzská mrkev s cibulí je doplněná rýží z oblasti Camargue.

Hlavní vlastnosti

  • od ukončeného 12. měsíce
  • velká porce bio zeleniny s přílohou
  • výrobek ekologického zemědělství

Složení

Mrkev* 29 %, voda z vaření, paprika*, máslová dýně* 10 %, pastinák* 9 %, cibule* 8 %, rýže CHZO* 8 %, řepkový a slunečnicový olej*, majoránka*. Bez přidané soli, bez lepku, bez mléka. *Složky ekologického zemědělství.


Použití

  • Příprava v horké vodě: Talířek ponořte asi na 5 minut do vroucí vody. Poté pokropte studenou vodou, chvilku počkejte a odejměte víčko.
  • Příprava v mikrovlnné troubě: Propíchněte víčko a ohřívejte 1 minutu na střední výkon. Obsah zamíchejte.
  • Před podáváním ověřte teplotu. Nepřisolujte.

Upozornění

Určeno pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí.

O značce

Výživa pro kojence a malé děti Garance Babybio tvoří své receptury ve spolupráci s francouzskými pediatry a nutričními odborníky. Za lahodnou chutí přesnídávek stojí 25 let zkušeností a ověřený původ ekologicky pěstovaných surovin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.