Kosmetika

Neutrogena Retinol Boost DuoPack denní + noční krém 2x50 ml

Značka: NEUTROGENA
Produktová řada: Retinol Boost
5.0

Neutrogena Retinol Boost DuoPack denní + noční krém aktivně bojuje proti stárnutí . Oba krémy uvolňují do pleti čistý retinol, a tak pomáhají udržet její pěstěný a mladistvý vzhled.

629
Ušetříte 9%

Původní cena:  689 Kč  ·  sleva 60 Kč

Nejnižší cena před slevou: 689 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Neutrogena Retinol Boost DuoPack denní + noční krém 2x50 ml

50151537

Úvod

Set denního a nočního krému aktivně bojuje proti stárnutí pleti. Ihned po nanesení oba přípravky uvolňují retinol do pleti a chrání ji před předčasným stárnutím vlivem světla (fotoaging). Neutrogena Retinol Boost DuoPack denní + noční krém redukuje vrásky, revitalizuje pleť a redukuje pigmentové skvrny. Vaše pleť bude díky pravidelnému používání sjednocená, pružná a mladistvě vypadající.

Hlavní vlastnosti:

  • set denního a nočního krému s retinolem
  • redukuje vrásky, revitalizuje pleť
  • zpomaluje stárnutí pleti

Obsah sady:

  • Neutrogena® Retinol Boost Denní krém SPF 15 50 ml
  • Neutrogena® Retinol Boost Noční krém 50 ml

Složení

  • retinol: forma vitaminu A, která podporuje vlastní produkci kolagenu a obnovu pokožky
  • výtažek z myrty:  zvyšuje účinnost retinolu
  • kyselina hyaluronová: intenzivně hydratuje a vypíná pleť

Použití

Denní krém: 1x denně ráno naneste pumpičkou do dlaní 2 dávky krému a jemně vmasírujte do pokožky obličeje a krku. Po použití otočte uzávěr do polohy „zavřeno“. Pokud s Retinolem začínáte, je důležité zavádět retinol do péče o pleť postupně. V prvních 3 týdnech používejte jen 2-3x týdně. Pokud vaše pleť přípravek dobře snáší, zvyšte frekvenci používání až na 1x denně.

Noční krém:  Aplikujte večer 4-5 kapek do dlaně a konečky prstů jemně vmasírujte krouživými pohyby do pokožky obličeje. Před použitím protřepejte.


Upozornění

UPOZORNĚNÍ: Zarudnutí, pocit pálení, brnění nebo loupání jsou běžné dočasné projevy potvrzující, že přípravek účinkuje. Pokud vám způsobují diskomfort, omezte používání na 1x každý druhý den, dokud si pokožka nezvykne. Pokud kožní reakce přetrvává, ukončete používání. Zabraňte kontaktu s očima.Retinol může zvýšit citlivost na slunce. Tento přípravek není určen k ochraně proti slunečnímu záření. Pokud jste vystaveni slunečnímu záření, použijte zároveň přípravek na ochranu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.