Kosmetika

Dermacol Hyaluron Therapy Omlazující péče 3D

Značka: DERMACOL
Produktová řada: Hyaluron Therapy

Dermacol Hyaluron Therapy Omlazující péče 3D potěší ženy 40+. Ukrývá v sobě tři oblíbené přípravky péče o pleť řady Dermacol Hyaluron Therapy 3D.

NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenka černá 13 ml Při nákupu produktů značky Dermacol v minimální hodnotě 399 Kč získáte NAVÍC Dermacol Mega Lashes řasenku černou 13 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
515
Ušetříte 10%

Původní cena:  575 Kč  ·  sleva 60 Kč

Nejnižší cena před slevou: 575 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dermacol Hyaluron Therapy Omlazující péče 3D

50149676

Úvod

Dárková sada tří oblíbených anti-aging produktů, která potěší ženy 40+. Ukrývá v sobě remodelační denní pleťový krém, remodelační krém na oči a rty a omlazující masku na obličej masku na obličej z oblíbené řady Dermacol Hyaluron Therapy 3D. Sada potěší jako dárek a své budoucí majitelce přinese omlazující a hydratační péči, jejímž výsledkem je mladistvá a vitální pleť.

Sada obsahuje:

  • remodelační denní krém Dermacol Hyaluron Therapy 3D SPF15 50 ml
  • remodelační krém na oči a rtyn Dermacol Hyaluron Therapy 3D 15 ml
  • hydratační a remodelační maska Dermacol Hyaluron Therapy 3D 16 ml

Použití

Krém: Naneste ráno na dokonale očištěnou pleť. Aplikujte jej krouživými pohyby směrem od vnitřní k vnější straně obličeje. Maska: Nanášíme silnou vrstvu na obličej, krk a dekolt s vynecháním očních partií. Necháme působit 15-20 minut. Masku odstraníme navlhčeným vatovým tampónem. Masku doporučujeme používat 1-2x týdně. Remodelační krém: Aplikujte ráno a večer v okolí očí a rtů, jemně vklepejte, dokud se krém nevstřebá.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.