Potraviny a nápoje

POEX Choco Exclusive Mandle v mléčné čokoládě 700 g

Značka: POEX

POEX Choco Exclusive Mandle v mléčné čokoládě mají jemnou a delikátní příchuť a oceníte je kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého. Vhodné jako pohoštění.

255

Cena za 1 kg: 364,29 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: POEX Choco Exclusive Mandle v mléčné čokoládě 700 g

50095500

Úvod

Symfonie lahodných chutí ukrytá do delikátní pochoutky POEX Choco Exclusive Mandle v mléčné čokoládě. Dopřejte svým chuťovým pohárkům nezaměnitelnou příchuť pražených mandlí a jemnost mléčné čokolády kdykoliv dostanete chuť na něco dobrého.

Hlavní vlastnosti:

  • pražená jádra mandlí v mléčné čokoládě 
  • jemná a delikátní příchuť
  • vhodné jako pohoštění pro návštěvy

Složení

Mléčná čokoláda 79 % [cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), MLÉČNÝ TUK, sušený výrobek MLÉČNÉ SYROVÁTKY, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní aroma], jádra MANDLÍ pražená 20 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak). V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky. Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek. Alergeny jsou vyznačeny velkým písmem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.