Registrovaný léčivý přípravek

Octenidine Klosterfrau 2,6 mg 24 pastilek

Pastilky Octenidine Klosterfrau se užívají k léčbě příznaků zánětu sliznice dutiny ústní a hrdla u dospělých a dospívajících od 12 let. Ulevují od bolesti, otoku a zarudnutí.

245
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Octenidine Klosterfrau 2,6 mg 24 pastilek

50151428

Úvod

Přípravek Octenidine Klosterfrau obsahuje dezinfekční látku oktenidin-dihydrochlorid, která působí proti virů, bakteriím a plísním. Pastilky Octenidine Klosterfrau se užívají ke krátkodobé podpůrné léčbě zánětu sliznice dutiny ústní a hrdla. Ulevují od bolesti v krku, zmírňují otok a zarudnutí v ústech. Pastilky jsou určeny pro dospělé a dospívající od 12 let.


Dávkování

Dospělí a dospívající od 12 let užívají 2-3 hodiny 1 pastilku. Pastilku nechte pomalu rozpustit v ústech. Maximální dávka je 6 pastilek za den. Bez konzultace s lékařem neužívejte déle než 4 dny.


Složení

Léčivou látkou je octenidini dihydrochloridum 2,6 mg v jedné pastilce.

Dalšími složkami jsou isomalt (E 953), kyselina vinná, ochucovací aroma (obsahuje propylenglykol, kávový extrakt a kyselinu 4-(2,2,3-trimethylcyklopentyl) butanovou, badyáníková silice, silice máty peprné a sukralóza (E 955).


Upozornění

Neužívejte při alergii na jakoukoli složku přípravku. Přípravek Octenidine Klosterfrau obsahuje isomalt (E 953), který může mít mírný projímavý účinek a nutno vzít v úvahu u pacientů s diabetem a nesnášenlivostí některých cukrů.

LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.