Doplněk stravy

Dayzen reishi tinktura 30 ml

Značka: DAYZEN

Dayzen reishi tinktura je doplněk stravy s obsahem zdraví prospěšné houby reishi, která přispívá k přirozené obranyschopnosti a normální funkci oběhového systému.

925

Cena za 100 ml: 3 083,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Dayzen reishi tinktura 30 ml

50150597

Úvod

Symbol zdraví a dlouhověkosti. Houba reishi patří mezi nejvzácnější zdraví prospěšné houby. V tradiční čínské medicíně se používá již 4 tisíce let a má přezdívku “houba nesmrtelnosti”. Obsahuje řadu cenných látek pro lidský organismus Je zdrojem beta-glukanů, vitaminů, minerálů a aminokyselin. Přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu. Houba reishi se řadí mezi adaptogeny, pomáhá tak tělu zvládat fyzický i psychický stres.  

Hlavní vlastnosti reishi:

  • přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu
  • napomáhá k normální funkci oběhové soustavy
  • příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu v krvi

Jak se přípravek Dayzen reishi tinktura vyrábí?

Tinktura Dayzen reishi je vyrobena ultrasonickou dvojitou extrakcí, která využívá vysokofrekvenční zvukové vlny, které se šíří v kapalině a vytvářejí mikrobubliny. Ty pak praskají, což vytváří extrémně vysoké teploty a tlaky, které umožňují rychlé uvolnění bioaktivních látek z buněčných stěn této medicinální houby. Na výrobu jedné lahvičky bylo použito 6 000 mg plodnic čili těla houby Reishi pro maximální účinnost.


Dávkování

1 ml tinktury (1 plnou pipetu) nakapejte pod jazyk, minutu podržte a poté polkněte. Opakujte maximálně 2x denně. Vhodné pro dlouhodobé užívání.


Složení

Voda, alkohol 25 %, reishi (Ganoderma lucidum) plodnice. Na výrobu jedné lahvičky (30 ml) bylo použito 6 000 mg těla houby reishi pro maximální účinnost.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vhodnost užívání suplementu konzultujte se svým lékařem, obzvláště v případě právě probíhající léčby. Obsahuje alkohol.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.