Kosmetika

Ziaja Ananas Dárková sada 2 ks

Značka: ZIAJA
Produktová řada: Ananas

Dárková sada Ziaja se dvěma produkty k péči o tělo s extraktem z ananasu šetrně čistí a vyhlazuje povrch pokožky. Set obsahuje lehkou tělovou pěnu a peeling.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Ziaja Ananas Dárková sada 2 ks

50151489

Úvod

Dárková sada Ziaja se dvěma produkty k péči o tělo s extraktem z ananasu šetrně čistí a vyhlazuje povrch pokožky. Set obsahuje lehkou tělovou pěnu a peelingový tělový sorbet. Pěna s kofeinem zvyšuje pevnost a pružnost pleti, hydratuje a působí proti pomerančové pokožce. Kofein vyhlazuje a dodává pleti svěží a mladistvý vzhled. Jemná peeling taktéž působí proti pomerančové pokožce na stehnech s hýždích. Šetrně odstraňuje odumřelé buňky z povrchu pleti a zvyšuje její pružnost. Zanechává na těle příjemnou vůni ananasu. 

Hlavní vlastnosti:

  • zvyšuje pevnost a pružnost pleti
  • redukuje pomerančovou pokožku
  • s exotickou vůní

Sada obsahuje:

  • tělovou pěnu 160 ml
  • tělový peeling 160 ml

Použití

Tělová pěna: vmasírujte pěnu do pokožky a nechte vstřebat. Používejte tak často, jak je potřeba. Ideální po tréninku. Dále také zklidňuje pokožku po opalování. Tělový peeling: naneste peeling na vlhkou pokožku, masírujte krouživými pohyby, opláchněte teplou vodou. Nepoužívejte na poškozenou pokožku nebo po depilaci. Ideální po tréninku nebo před saunou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.