Kosmetika

NAIF Relaxační pěna do koupele náhradní náplň 500 ml

Značka: NAIF
Produktová řada: Baby & Kids

NAIF Relaxační pěna do koupele náhradní náplň je tvořena přírodními látkami s extraktem ze semen bavlny, pšenice a látkami z kokosu.

NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks Při nákupu vybraných produktů značky NAIF získáte NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na sortiment vlhčených ubrousků. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
379
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NAIF Relaxační pěna do koupele náhradní náplň 500 ml

50151477

Úvod

NAIF Relaxační pěna do koupele náhradní náplň je tvořena přírodními látkami v čele s extraktem ze semen bavlny, pšenice a látkami z kokosu. Pěna pomáhá uvolnit tělo, jemně čistí a bublinky zabaví vaše ratolesti, než voda vychladne a koupání bude u konce.

Výsledek

  • jemně čistí pokožku a pomáhá uvolnit tělo
  • vytváří jemné voňavé bublinky
  • vhodné i pro jemnou, citlivou pokožku i pokožku se sklony k ekzému

Složení

Bohaté pěny je dosaženo reakcí glukózy s látkami získanými z kokosu. Přírodní složení dále obsahuje extrakt ze semen bavlny a pšenice a je vhodné i pro jemnou citlivou dětskou pokožku i pokožku se sklony k ekzému. Produkt neobsahuje mýdlo, minerální oleje, parabeny, PEG a syntetická pěnidla, SLS / SLES, fenoxyethanol, chemické konzervanty, esenciální oleje. Obsažený parfém je hypoalergenní. Dermatologicky testováno.


Použití

Při napouštění vody do koupele nalijte do proudu menší množství pěny. Mícháním ve vodě vytvořte bohatou pěnu. Používejte denně nebo kdykoliv dle potřeby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.