Kosmetika

NAIF Dárková sada kosmetiky pro děti a miminka

Značka: NAIF
Produktová řada: Baby & Kids

NAIF Dárková sada kosmetiky pro děti a miminka obsahuje trojici přípravků, které lze použít i na velmi suchou pokožku se sklony k ekzému a jsou vhodné i pro kojence od narození.

NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks Při nákupu vybraných produktů značky NAIF získáte NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na sortiment vlhčených ubrousků. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
489
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NAIF Dárková sada kosmetiky pro děti a miminka

50151479

Úvod

Společnost NAIF si zakládá na přírodním a šetrném složení svých produktů. NAIF Dárková sada kosmetiky pro děti a miminka obsahuje trojici přípravků, které, díky pečlivě voleným ingrediencím, lze použít i na velmi suchou pokožku se sklony k ekzému a jsou vhodné i pro kojence od narození. Uvnitř krabičky s fialovou stuhou najdete: Mycí gel 100 ml, Šampon 100 ml a Tělové mléko 75 ml.

NAIF Dárková sada kosmetiky pro děti a miminka

  • Tělové mléko intenzivně hydratuje a zjemňuje pokožku a je vhodné pro každodenní použití. Jeho ryze přírodní složení je mimořádně šetrné k jemné dětské pokožce, kterou nedráždí a zanechává ji hebkou a voňavou.
  • Mycí gel vyniká svým přírodním složením v čele s pšeničným proteinem a extraktem ze semene bavlníku, jež pomáhají pokožku hydratovat a vyživovat. Gel neobsahuje mýdlo a zachovává si neutrální pH, aby se předešlo podráždění pokožky. Provoní pokožku díky hypoalergenní parfemaci.
  • Šampon s neutrálním pH obsahuje výtažky ze semen bavlníku a pudr z pšeničného proteinu. Aktivní látky jemně čistí a pomáhají chránit a vyživovat vlasy i pokožku hlavy. Po umytí budou dětské vlásky jemné a lesklé. Neobsahuje mýdlo, proto při zasažení očí neštípe – při koupeli ušetříte děti slziček a pláče.

Složení

Mycí gel obsahuje pšeničný protein a extrakt ze semene bavlníku pro důkladnou výživu a hydrataci, dále obsahuje sušená kokosová vlákna, glycerin, kyselinu citronovou, sůl a jemný hypoalergenní parfém. Šampon je tvořen extraktem ze semen bavlníku a pudru z pšeničného proteinu. Neobsahuje lepek ani sulfáty, takže po aplikaci do vlasů nepění. Tělové mléko obsahuje přírodní ingredience jako olej ze semen bavlníku, sladké mandle, avokádo, makadamové oříšky a heřmánek. Přípravky neobsahují PEG, SLS/SLES, fenoxyethanol, parabeny, minerální oleje nebo chemické konzervanty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.