Doplněk stravy

GS Eladen 90+30 kapslí dárkové balení 2023

Značka: GS

GS Eladen 90+30 kapslí dárkové balení 2023 obsahuje speciální kombinaci aktivních látek, které vyživují pokožku, vlasy a nehty zevnitř a příznivě ovlivňují jejich kvalitu a vzhled.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: GS Eladen 90+30 kapslí dárkové balení 2023

50151398

Úvod

GS Eladen 90+30 kapslí dárkové balení 2023 je výživový doplněk pro krásné a zdravé vlasy, pleť a nehty. Přípravek vyvinutý na základě poznatků moderní farmacie a dermatologie obsahuje speciální kombinaci aktivních látek: Strong Methionin Formuli, oleje ze světlice barvířské, vitaminy skupiny B a zinek, které vyživují vaši pokožku, vlasy a nehty zevnitř a příznivě ovlivňují jejich kvalitu a vzhled.

Aktivní látky v přípravku GS Eladen

  • methionin je důležitou aminokyselinou, která se uplatňuje ve struktuře zdravého vlasu
  • olej ze světlice barvířské obsahuje vysoké množství nenasycených mastných kyselin a podporuje krásu vašich vlasů i hedvábný vzhled pleti
  • extrakt z přesličky obsahuje rozpustný křemík
  • vitamin A přispívá k dobrému stavu pokožky, udržuje ji elastickou, svěží a hladkou
  • vitamin B2 – riboflavin přispívá k udržení normálního stavu pokožky
  • biotin přispívá k dobrému stavu pokožky a vlasů
  • zinek je potřebný pro dobrý stav pokožky, vlasů a nehtů
  • měď se podílí na tvorbě kožního pigmentu melaninu a je tedy důležitá pro udržení normální barvy vlasů

Dávkování

Užívejte pravidelně 1 kapsli denně, nejlépe během jídla a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Příznivý účinek lze očekávat přibližně po 3 měsících užívání. Podle potřeby můžete kúru prodloužit nebo zopakovat. Přípravek je vhodné užívat dlouhodobě.


Složení

Olej ze světlice barvířské, obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda), L-methionin, extrakt z přesličky rolní, emulgátory (sójový lecitin, včelí vosk), D-pantothenan vápenatý, glukonan zinečnatý, glukonan měďnatý, barvivo (oxid železitý, karamel), thiamin hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, retinol palmitát, biotin. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 12 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.