Doplněk stravy

GS Vitamin C 1000 se šípky 100+30 tablet dárkové balení 2023

Značka: GS

GS Vitamin C 1000 se šípky 100+30 tablet dárkové balení 2023 obsahuje extra silnou dávku vitaminu C pro podporu imunity. V tabletě s postupným uvolňováním.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: GS Vitamin C 1000 se šípky 100+30 tablet dárkové balení 2023

50151407

Úvod

GS Vitamin C 1000 se šípky 100+30 tablet dárkové balení 2023 obsahuje extra silnou dávku tohoto vitaminu, navíc ve speciální tabletě Time-Release. Tato forma uvolňuje vitamin C v delším časovém úseku, aby jej organismus mohl využít průběžně a více efektivně. Vitamin C je důležitý pro správné fungování imunitního systému i pro zdraví kostí, zubů, chrupavek, vaziv, cév a dásní, neboť přispívá k tvorbě kolagenu, který je jejich součástí. Potřeba vitaminu C se zvyšuje v období stoupající zátěže, při stresu, vyšší tělesné námaze a podobně. Zvýšenou potřebu vitaminu C mají těhotné a kojící ženy, lidé žijící ve znečištěném prostředí či kuřáci.

Proč potřebujeme vitamin C?

  • vitamin C podporuje obranyschopnost
  • je antioxidantem přispívajícím k ochraně buněk před volnými radikály
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, kůže a zubů
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • zvyšuje vstřebávání železa

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Kyselina L-askorbová, plnidla (mikrokrystalická celulóza, hydroxypropylmethylcelulóza), šípky, potahovací látky hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylalkohol), protispékavá látka (stearan hořečnatý).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 12 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.