Doplněk stravy

Noventis Artyčok Forte s monakolinem K 50+10 tablet

Značka: NOVENTIS

Noventis Artyčok Forte s monakolinem K obsahuje artyčok, který podporuje normální trávení, pročištění organismu a příznivě ovlivňuje hladinu krevních lipidů.

Akce 3 + 1 Při nákupu 3 ks tohoto produktu získáte čtvrtý ks za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 7. 2024 nebo do vyprodání zásob.
329

Cena za 1 kus: 5,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Noventis Artyčok Forte s monakolinem K 50+10 tablet

50151476

Úvod

Noventis Artyčok Forte s monakolinem K je doplněk stravy s extraktem z artyčoku zeleninového, který podporuje normální trávení a funkci jater, přispívá k pročištění organismu a příznivě ovlivňuje hladinu krevních lipidů. Přípravek dále obsahuje červenou fermentovanou rýži, která je díky působení kvasinky Monascus purpureus zdrojem aktivní látky monakolinu K.

Hlavní vlastnosti

  • výtažek z artyčoku + 2,9 mg monakolinu v jedné kapsli
  • artyčok podporuje normální trávení, funkci jater a přispívá k pročištění organismu
  • artyčok podporuje normální hladinu krevních tuků

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu. Tabletu spolkněte celou (nekousejte ji) a zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Artyčok zeleninový (Cynara scolymus, extrakt z listu 25:1), plnidla hydrogenfosforečnan vápenatý a mikrokrystalická celulosa, červená fermentovaná rýže (Monascus purpureus, obsah monakolinů 4 %), stabilizátory sodná sůl karboxymethylcelulosy a hydroxypropylmethylcelulosa, protispékavé látky kyselina stearová a stearan hořečnatý, leštící látka polyvinylalkohol, zvlhčující látka polyethylenglykol, barvivo E 170, protispékavá látka talek, stabilizátor kopolymer polyvinylpyrrolidonu a vinyl-acetátu, barvivo E 172. V 1 tabletě: extrakt artyčoku zeleninového 25:1 – 400 mg odpovídá 10 g artyčoku. Extrakt z červené fermentované rýže v jedné tabletě 72,5 mg, z toho monakolinů 2,9 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Neužívejte více než 3 mg monakolinu v denní dávce. Výrobek by neměly konzumovat děti mladší 18 let a dospělí ve věku nad 70 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud máte zdravotní problémy (zvláště pokud trpíte onemocněním ledvin, jater či svalovými poruchami), poraďte se ohledně konzumace tohoto výrobku s lékařem. Výrobek byste neměli konzumovat, pokud užíváte léky ke snížení hladiny cholesterolu. Výrobek byste neměli konzumovat, pokud již konzumujete jiné výrobky, které obsahují červenou fermentovanou rýži. Přípravek není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.