Kosmetika

Nivea Volume Care lak na vlasy 75 ml

Značka: NIVEA

Nivea Volume Care lak na vlasy vám zajistí nadýchaný objem bez vysušení a slepených vlasů na 24 hodin. V praktickém balení do kabelky.

49
Ušetříte 29%

Původní cena:  69 Kč  ·  sleva 20 Kč

Nejnižší cena před slevou: 69 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea Volume Care lak na vlasy 75 ml

50147829

Úvod

Dodejte svým vlasům nebývalý objem a vytvořte nadýchaný účes, který vám bez slepení a vysušení vydrží po celý den! Lak na vlasy Nivea Volume Care s obsahem vitamínu B3 a panthenolu chrání jemné a zplihlé vlasy před UV paprsky a zvětšuje jejich objem, aniž by je zatěžoval. Praktické 75 ml balení se bez problémů vejde do kabelky, a vy si tak můžete svůj účes upravit kdykoliv budete potřebovat!

Hlavní vlastnosti:

  • zajišťuje až dvojnásobný objem a 24hodinovou fixaci účesu
  • pečuje o vlasy od kořínků až ke konečkům
  • je šetrný k vlasům a velmi snadno se vyčesává
  • nevysušuje a neslepuje vlasy
  • praktické balení se vejde do každé kabelky

Použití

Aplikujte lak na vlasy na celý účes ze vzdálenosti 30 cm. Pro lepší výsledek při péči použijte přípravky ze stejné řady.


Upozornění

Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřívání se může roztrhnout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Nepropichujte nebo nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte pouze pro stanovený účel. Nestříkejte do očí. Vyvarujte se delší aplikaci a přímému vdechování.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.