Doplněk stravy

Cemio Kamzík 120 kapslí dárkové balení 2023

Značka: CEMIO

Cemio Kamzík 120 kapslí dárkové balení 2023 je oblíbený doplněk stravy s kolagenem + vitamin C pro přirozenou tvorbu kolagenu. Soutěž o švýcarský zlatý poklad.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Cemio Kamzík 120 kapslí dárkové balení 2023

50151411

Úvod

Cemio Kamzík 120 kapslí dárkové balení 2023 je oblíbený doplněk stravy s kolagenem a vitaminem C, který podporuje přirozenou tvorbu kolagenu pro správnou funkci kostí a chrupavek. Ochranná známka NC označuje špičkový, takzvaně nedenaturovaný kolagen v jeho přirozené podobě trojité šroubovice. Tím se odlišuje od jiných kolagenových přípravků na trhu. Doporučujeme jej osobám nadměrně zatěžujícím klouby (těžce pracující, aktivní i rekreační sportovci, lidé s nadváhou), seniorům i starším dětem a dospívající mládeži v období růstu. Malé, měkké želatinové kapsle poskytují nejvyšší komfort při polykání. Soutěž: Setřete štítek na obale a vyhrajte švýcarský zlatý poklad!

Aktivní látky v přípravku Cemio Kamzík

  • kolagen typu I je přítomný ve šlachách, vazech a kostech, kde vytváří poměrně silná vlákna, je nejrozšířenějším typem kolagenu a vyskytuje se také v pokožce
  • kolagen typu II se nejvíce vyskytuje v chrupavce, drží chrupavku pohromadě a zajišťuje její pevnost a odolnost
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu, který podporuje dobrý stav našich kostí, kůže, chrupavek, krevních cév, zubů a dásní

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Plnidla (sójový olej, kokosový olej, včelí vosk), obal kapsle (želatina, glycerol, čištěná voda, sorbitol), kyselina L-askorbová, emulgátor (sójový lecitin), kolagen, barvivo (oxid železitý). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.