Kosmetika

Saloos Zelený jíl 100% BIO 140 g

Značka: SALOOS

Saloos Zelený jíl 100% BIO vykazující perfektní čisticí účinky, zmatňuje a optimalizuje tvorbu mazu mastné a smíšené pleti. Vyživuje, zpevňuje a vyhlazuje pokožku.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Saloos Zelený jíl 100% BIO 140 g

50150600

Úvod

Saloos Zelený jíl 100% BIO je jemně mletá hornina vykazující perfektní čisticí, detoxikační a absorpční účinky, které ocení především mastná, smíšená a problematická pleť se sklony k akné. Optimalizuje tvorbu mazu a zmatňuje. Francouzský zelený jíl je bohatý na minerály, podporuje obnovu pokožky, a tak se s oblibou používá se do čisticích a regeneračních pleťových a tělových masek, jemných peelingů, k tělovým zábalům, obkladům i koupelím. Při pravidelném používání pomáhá uchovávat vitální vzhled pleti: vyživuje a zpevňuje a vyhlazuje pokožku. Jílový zábal též působí blahodárně na vlasy a pokožku hlavy.

Výsledek

  • odstraní odumřelé šupinky pokožky a napomáhá její revitalizaci
  • čistí a detoxikuje pleť, bojuje proti rozšířeným pórům a černým tečkám
  • optimalizuje tvorbu mazu a zmatňuje
  • pomáhá uchovat vitální vzhled pleti
  • zpevňuje, tonizuje a vyhlazuje pokožku

Složení

Illite (zelený jíl).


Použití

Masku připravíte smícháním jílu a vody v poměru cca 1:2 (jíl by neměl přijít do kontaktu s kovem). Naneste na obličej, nebo na tělo mimo oční okolí a rtů a nechte působit 2-5 minut, poté opláchněte teplou vodou. Vlasový zábal vyrobíte smícháním jílu a vody v poměru 1:3. Naneste na pokožku hlavy a do vlasů, vetřete, zabalte a nechte 10 minut působit. Masku můžete vylepšit květinovou vodou, kvalitním rostlinným olejem či 2-3 kapkami vhodného 100% přírodního esenciálního oleje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.