Péče o dítě

NUK Dávkovač na sušené mléko 1 ks

Značka: NUK

Dávkovač sušeného mléka od značky NUK obsahuje tři samostatně uzavíratelné krabičky. Ideální k praktickému dávkování sušeného mléka doma, v parku i na cestách.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky NUK získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
145
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NUK Dávkovač na sušené mléko 1 ks

50151386

Úvod

Dávkovač sušeného mléka od značky NUK obsahuje tři samostatně uzavíratelné krabičky. Ideální k praktickému dávkování sušeného mléka doma, v parku i na cestách. Jednotlivé krabičky můžete stohovat a šroubovat, mají praktickou násypku ve víčku k snadné plnění. Těsní, nedochází k úniku obsahu. Malé krabičky lze stejným způsobem plnit například obilnou práškovou kaší nebo malou porcí jídla, jako jsou kousky ovoce a zeleniny. Bez BPA.

Hlavní vlastnosti:

  • sada o 3 samostatných uzavíratelných krabiček
  • praktické na doma, do parku i na cesty
  • nedochází k úniku obsahu

Použití

Před prvním použitím výrobku a po každém dalším použití pečlivě umyjte a vydezinfikujte všechny části, aby na nich nezůstaly zaschlé zbytky. Lze sterilizovat vyvařením. Výrobek můžete vkládat i do myčky na nádobí a lze jej také sterilizovat v páře či mikrovlnné troubě. Před mytím či sterilizací výrobek vždy nejprve rozložte na jednotlivé části, aby nedošlo k jejich deformaci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.