Doplněk stravy

GS Condro Diamant 100+50 tablet dárkové balení 2023

Značka: GS

GS Condro Diamant 100+50 tablet dárkové balení 2023 obsahuje výživu pro vaše klouby se extra dávkou glukosamin sulfátu v garantované kvalitě.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

699

Cena za 100 kusů: 466,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GS Condro Diamant 100+50 tablet dárkové balení 2023

50151397

Úvod

GS Condro Diamant 100+50 tablet dárkové balení 2023 obsahuje výživu pro vaše klouby se extra dávkou glukosamin sulfátu v garantované kvalitě CliniQ®. Základem přípravku je glukosamin sulfát v denní dávce 1 600 mg, důležitý pro metabolické děje v kloubní chrupavce. Složení je doplněno o aescin – výtažek z kaštanu koňského + vitamin C, který přispívá k přirozené tvorbě kolagenu. Originální kvalita Clini-Q® je zárukou správného a vždy stejného obsahu čistého glukosamin sulfátu v denní dávce. Přípravek ocení starší osoby, lidé zatěžující klouby (těžce pracující, lidé s nadváhou) i sportovci.

Aktivní látky v přípravku GS Condro Diamant

  • glukosamin sulfát denní dávce 1 600 mg
  • výtažek z kaštanu koňského, který přispívá k normální činnost kloubů
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenní sítě chrupavek

Dávkování

Užívejte 2 tablety denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Glukosamin sulfát.2KCl (z korýšů), plnidla (mikrokrystalická celulóza, polyvinylpyrolidon, sodná sůl zesíťované karboxymethylcelulózy, sodná sůl karboxymethylcelulózy), výtažek z plodů jírovce maďalu, protispékavá látka (stearan hořečnatý), kyselina L-askorbová, potahovací látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydroxypropylmethylcelulóza, mastek). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno těhotným a kojícím ženám a dětem do 12 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.