Kosmetika

Le Petit Olivier Exfoliační čisticí gel na pleť aloe vera a zelený čaj 150 ml

Exfoliační čisticí gel na pleť aloe ver a zelený čaj Le Petit Olivier čistí a rozjasňuje tvář. Předchází tvorbě nedokonalostí. Ideální pro normální až smíšenou pleť.

149
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Le Petit Olivier Exfoliační čisticí gel na pleť aloe vera a zelený čaj 150 ml

50150631

Úvod

Exfoliační čisticí gel na pleť aloe ver a zelený čaj Le Petit Olivier odstraňuje nečistoty, odumřelé buňky z povrchu pokožky a nadbytečný maz. Ač je důkladný, tvář nijak nevysušuje. Naopak, dodává jí vlhkost a zářivý vzhled. Extrakt ze zeleného čaje pleť příjemně povzbudí a vitalizuje. Po dlouhém dni dodá příjemný, svěží pocit. Výtažky z aloe vera se zase postarají o zklidnění a podpoří regeneraci. Dermatologicky testován a z přírodních ingrediencí. Vhodný pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • zbavuje nečistot 
  • podporuje regeneraci
  • rozjasňuje a osvěžuje tvář

Použití

Naneste menší množství gelu na navlhčený obličej. Jemnými krouživými pohyby vmasírujte. Opláchněte. A užijte si svěží pocit.


O značce

Francouzská značka Le Petit Olivier je založená na úctě k přírodě a životnímu prostředí. Více než čtvrtstoletí dodává svým zákazníků kvalitní přírodní kosmetické produkty pocházející z prosluněné Provence. Firma vlastní jeden z posledních mlýnů, které drtí kamenem, a takém olivový háj v Saint Bonnet du Gard, který zahrnuje několik tisíc stromů. Hotové výrobky a použité přísady nejsou testovány na zvířatech


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.