Kosmetika

Le Petit Olivier Detoxikační a čisticí gel na obličej mandlový květ a moringa 150 ml

Detoxikační a čisticí gel na obličej mandlový květ a moringa od Le Petit Olivier odstraňuje nečistoty z tváře a povzbuzuje ji. Zanechává příjemný pocit svěžesti.

119
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Le Petit Olivier Detoxikační a čisticí gel na obličej mandlový květ a moringa 150 ml

50150634

Úvod

Hledáte gel pro každodenní použití, který vaši tvář zbaví nečistot, přebytečného mazu a zároveň ji rozjasní? Detoxikační a čisticí gel na obličej mandlový květ a moringa od Le Petit Olivier je tu pro vás. Obsahuje extrakt z mandlového květu, který pleti propůjčuje nádhernou vůni, a také z moringy. Ta má anti-aging efekt. Díky antioxidantům a vitaminům zpomaluje stárnutí pokožky a chrání ji před vnějšími agresory. Dermatologicky testován, vhodný pro vegan.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje nečistoty
  • působí proti předčasnému stárnutí
  • rozjasňuje tvář

Použití

Vyčistěte si pleť čisticím gelem dvakrát denně – ráno a večer. Nanášejte na vlhkou pokožku. Jemně vmasírujte a opláchněte.


O značce

Francouzská značka Le Petit Olivier je založená na úctě k přírodě a životnímu prostředí. Více než čtvrtstoletí dodává svým zákazníků kvalitní přírodní kosmetické produkty pocházející z prosluněné Provence. Firma vlastní jeden z posledních mlýnů, které drtí kamenem, a takém olivový háj v Saint Bonnet du Gard, který zahrnuje několik tisíc stromů. Hotové výrobky a použité přísady nejsou testovány na zvířatech.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.