Kosmetika

Biotter Novaclear Atopis dárkové balení

Značka: BIOTTER
Produktová řada: Novaclear

Biotter Novaclear Atopis dárkové balení obsahuje Mycí gel, Šampon a Hydratační krém s konopím pro suchou, svědivou pokožku se sklony k atopii. Vhodné i pro kojence.

599
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biotter Novaclear Atopis dárkové balení

50150598

Úvod

Ucelená péče o suchou, citlivou, svědivou pokožku se sklony k atopii a ekzému. Biotter Novaclear Atopis dárkové balení obsahuje Mycí gel na obličej a tělo 200 ml, Šampon 250 ml a Hydratační krém 100 ml s organickým olejem z konopí. Přípravky jsou vhodné pro dospělé, děti i kojence od narození.

Biotter Novaclear Atopis dárkové balení

  • Mycí gel na obličej a tělo je určen pro každodenní péči o suchou, citlivou, atopickou pokožku. Efektivně čistí pokožku, přičemž nenarušuje její přirozenou ochrannou hydro-lipidovou bariéru. Organický konopný olej, bohatý na nenasycené mastné kyseliny, doplňuje lipidy v pokožce, výtažek z kořene lékořice zklidňuje a hydratuje, vitamín E a panthenol působí regeneračně.
  • Šampon – jemná formule čistí vlasy a pokožku hlavy, aniž by narušila její hydrolipidovou ochranu. Díky obsahu proteinu ze sóji a kukuřice, šampon změkčuje a hydratuje suché partie pokožky hlavy, navrací vlasům zdravý vzhled a lesk.
  • Hydratačně-vyživující krém na obličej a tělo je vhodný pro každodenní péči. Emolienty v krému navracejí pokožce fyziologickou rovnováhu, přirozenou hydrataci a měkkost. Díky obsahu organického konopného oleje krém zklidňuje pokožku a efektivně posiluje její hydrolipidový film. Výtažek z kořene lékořice intenzivně hydratuje a chrání před opětovným přesušením a drsností kůže. Krém se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce ani na oblečení mastný film. Dermatologicky testováno.

Použití

Mycí gel: Používejte na vlhkou pokožku jako běžný mycí gel. Důkladně opláchněte teplou vodou. Šampon: Používejte jako běžný šampon. Naneste na mokré vlasy, vytvořte pěnu a opláchněte vlažnou vodou. Hydratační krém: Krém je vhodný ke každodenní péči o obličej a celé tělo pro všechny věkové kategorie od narození.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.