Kosmetika

Saloos Marocký jíl 100% BIO 200 g

Značka: SALOOS

Saloos Marocký jíl 100% BIO zpevňuje, tonizuje a vyhlazuje pokožku, čistí a detoxikuje, bojuje proti rozšířeným pórům a černým tečkám.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Saloos Marocký jíl 100% BIO 200 g

50150599

Úvod

Marocký jíl neboli Rhassoul patří k jílům s revitalizačními účinky na pleť a přispívá k jejímu zpevnění. Vyniká schopnostmi absorbovat z pokožky přebytečný maz, nečistoty a toxiny. Důkladně čistí póry a redukuje černé tečky. Kromě toho poskytuje pokožce prospěšné minerály jako je vápník, křemík, hořčík, draslík a sodík, zlepšuje pružnost pokožky, projasní ji a zanechá hebkou a vláčnou. Saloos Marocký jíl 100% BIO je vhodný do čistících a regeneračních pleťových a tělových masek, jemných peelingů, k tělovým zábalům, obkladům i koupelím. Je skvělý i na vlasy.

Výsledek

  • pomáhá uchovat vitální vzhled pleti
  • zpevňuje, tonizuje a vyhlazuje pokožku
  • čistí a detoxikuje pleť, bojuje proti rozšířeným pórům a černým tečkám
  • zanechává pokožku hebkou, vláčnou a projasněnou

Složení

Moroccan Lava Clay (marocký jíl).


Použití

Masku připravíte smícháním jílu a vody v poměru cca 1:2 (jíl by neměl přijít do kontaktu s kovem). Naneste na obličej, nebo na tělo mimo oční okolí a rtů a nechte působit 2-5 minut, poté opláchněte teplou vodou. Vlasový zábal vyrobíte smícháním jílu a vody v poměru 1:3. Masku můžete vylepšit květinovou vodou, kvalitním rostlinným olejem či 2-3 kapkami vhodného 100% přírodního esenciálního oleje. Marocký jíl také velmi dobře poslouží jako přírodní šampon, který čistí pokožku a přispívá k optimalizaci tvorby mazu. Je oblíbený u vyznavačů no poo metody (mytí vlasů bez použití šamponu). Vlasy zůstanou po jílu vyživené a pevné.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.