Doplněk stravy

Marťánci Multivitamin 50+50 tablet + dárek Marťahodinky

Značka: MARŤÁNCI

Limitovaná edice Marťánci Multivitamin 50+50 tablet + Marťahodinky obsahuje cucavé tablety a oblíbené želatinky s vitaminy pro podporu imunity vašich dětí.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Marťánci Multivitamin 50+50 tablet + dárek Marťahodinky

50150315

Úvod

Každý podzim Marťánci přináší dětem nové překvapení! Limitovaná edice Marťánci Multivitamin 50+50 tablet obsahuje kromě oblíbených multivitaminů dárek Marťahodinky, které kromě hodin, minut a vteřin ukazují také datum. V krabičce najdete balení Marťánků s Imunactivem (50 cucavých tablet s příchutí jahoda a tuti fruti) + Marťánky gummy s rakytníkem (50 želatinek s lahodnou příchutí marakuji, malin, jahod a pomeranče).

Marťánci Multivitamin 50+50

  • Marťánci s Imunactivem jsou doplňkem stravy se sladidly ve formě cucavých tablet s příchutí jahoda a tuti fruti. Obsahují betaglukany, výtažek ze šípků, denní dávku důležitých vitaminů + zinek a jód, který v naší stravě často chybí. Vitamin C a zinek jsou antioxidanty chránící buňky před oxidačním stresem způsobeným volnými radikály, které vznikající vlivem znečištění prostředí či vlastního metabolismu těla. Vitamin C, jód, biotin a ostatní vitamíny skupiny B se účastní energetického metabolismu. Jód přispívá k normálnímu růstu dětí. Šípky, vitamíny C, D3, A a zinek podporují imunitu.

  • Marťánci gummy s rakytníkem jsou chutné želatinky ve tvarech emojis pro podporu zdraví, imunity a vitality vašich dětí. Obsahují vitaminy C, D3, zinek a rakytník, které přispívají ke správné funkci imunitního systému, rakytník navíc podporuje správné trávení. Kyselina listová a vitamin C přispívají ke snížení únavy a vyčerpání, vitamin C přispívá ke správnému energetickému metabolismu, vitamin D je důležitý pro správný růst a vývin kostí u dětí. Želatinky mají lahodnou příchuť marakuji, malin, jahod a pomeranče, neobsahují přidaná barviva, konzervanty, umělá sladidla a jsou bez lepku a bez laktózy. Vyrobeno držitelem GMP certifikátu.


Složení

Marťánci gummy s rakytníkem: glukózový sirup, sacharóza, voda, želatina, koncentrát hroznové šťávy, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti (kyselina citronová), glukonát zinečnatý, aroma marakuja, koncentrát světlice a spiruliny, koncentrát černé mrkve, aroma jahoda, aroma malina, aroma pomeranč, kokosový olej, maltodextrin, rakytník řešetlákový extrakt, fytomenadion, cholekalciferol, lešticí látka (karnaubský vosk), kyselina pteroylmonoglutamová. Marťánci s imunactivem: Sladidla (sorbitol, xylitol, sukralóza), kyselina L askorbová, nikotinamid, látky protispékavé (kyselina stearová, stearát hořečnatý), D-alfa-tokoferol acetát, citrát zinečnatý, kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) betaglukany, šípky prášek, D-pantothenát vápenatý, regulátor kyselosti (kyselina jablečná), aroma tuti fruti, barvivo (oxid železitý), retinyl acetát, pyridoxin hydrochlorid, D-biotin, riboflavin, thiamin mononitrát, aroma jahoda, cholekalciferol, aroma vanilka, kyanokobalamin, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný. Obsahuje sladidla.


Upozornění

Doplněk stravy. Nevhodné pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.