Drogerie

Areon Vonné tyčinky French Garden & Lavender Oil 150 ml

Značka: AREON

Vonné tyčinky French Garden & Lavender Oil od značky Areon vás okouzlí nádhernou vůní levandulového oleje. Dále obsahuje tóny bylin a citrusů, pačuli, pižma a cedrového dřeva.

279
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Areon Vonné tyčinky French Garden & Lavender Oil 150 ml

50150270

Úvod

Vonné tyčinky French Garden & Lavender Oil od značky Areon vás okouzlí nádhernou vůní levandulového oleje. Dále obsahuje smyslné tóny bylin a citrusových plodů. Ty plynule přecházejí do těžší smyslné vůně pačuli, koření, které je podtržené cedrovým dřevem. Hluboké tóny přináší pižmo a vzácná dřeva. Parfém do bytu vytvoří kouzelnou atmosféru a příjemně vydekoruje interiér. Jeho intenzitu regulujte pomocí tyčinek. Ideální jako dárek.

Hlavní vlastnosti:

  • přináší smyslnou vůni levandule
  • intenzitu parfému regulujete pomocí vonných tyčinek
  • ideální jako doplněk do bytu

Použití

Odstraňte zátku a umístěte tyčinky do lahvičky. Nechte tyčinky nasáknout po několik hodin a pak si jen užívejte elegantní vůně, která se šíří do okolí. Čím více tyčinek použijete, tím intenzivnější bude vůně. Vytvořte si kouzelnou atmosféru s luxusním difuzérem. Flakon s parfémem umístěte na vodorovný a stabilní povrch, mimo dosah dětí a domácích zvířat. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.


Upozornění

Nebezpečí: Obsahuje: linalool, LINALYL ACETATE, (R)-p-mentha-1,8-dien, DL-CITRONELLOL, geraniol, HYDROXYCITRONELLAL. H225 Vysoce hořlavá kapalina a páry. H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H319 Způsobuje vážné podráždění očí. P101 Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102 Uchovávejte mimo dosah dětí. P210 Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. P302+P352 PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. P337+P313 Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P403+P235 Skladujte na dobře větraném místě. Uchovávejte v chladu. P501 Odstraňte obsah/obal odevzdáním ve sběrně nebezpečného odpadu. Prázdný obal odložit do nádob komunálního odpadu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.