Kosmetika

Grace Cole Sada péče o tělo bergamot zázvor a lemongrass 3 ks

Značka: GRACE COLE

Sada péče o tělo s vůní bergamotu, zázvoru a lemongrass od značky Grace Cole bude hýčkat vaši pokožku. Najdete v ní sprchový gel, tělové mléko a tělovou houbičku.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Grace Cole Sada péče o tělo bergamot zázvor a lemongrass 3 ks

50149414

Úvod

Sada péče o tělo s vůní bergamotu, zázvoru a lemongrass od značky Grace Cole bude hýčkat vaši pokožku. Najdete v ní sprchový gel, tělové mléko a tělovou houbičku. Sprchový gel vytváří bohatou pěnu, šetrně čistí pokožku a zanechává ji hedvábně hebkou na dotek. Výživné tělové mléko dokonale hydratuje a regeneruje. Zanechává vláčnou a příjemně provoněnou pokožku. V setu najdete i tělovou houbičku, která důkladně odstraňuje nečistoty. Šetrně masíruje, exfoliuje pokožku a redukuje odumřelé buňky. Sada v luxusním balení je ideální jako vánoční dárek. Díky praktické mašli se dá zavěsit na stromeček.

Hlavní vlastnosti:

  • šetrně čistí a exfoliuje
  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • zanechává vyživenou a hebkou pokožku

Sada obsahuje: 

  • sprchový gel 100 ml
  • tělové mléko 100 ml
  • tělovou houbičku

O značce

Britská značka Grace Cole přináší pestrou nabídku tělové kosmetiky, která intenzivně pečuje o pokožku. Přípravky s šetrným složením se postarají o dlouhotrvající hydrataci a svěžest vašeho těla. Dále vás okouzlí i smyslné vůně, které přichystají příjemný aromatický zážitek. Kosmetika v luxusním obalu si zaručeně získá vaši pozornost.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.