Kosmetika

Grace Cole Dárková sada péče o nohy vanilka a vánoční cukroví 2 ks

Značka: GRACE COLE

Dárková sada péče o nohy s vůní vanilky a vánočního cukroví od Grace Cole obsahuje balzám na chodidla a měkké ponožky. Zvláčňuje hrubou a suchou pokožku.

265
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Grace Cole Dárková sada péče o nohy vanilka a vánoční cukroví 2 ks

50149461

Úvod

Dárková sada péče o nohy s vůní vanilky a vánočního cukroví od Grace Cole obsahuje vše potřebné pro vláčnou pokožku chodidel. Uvnitř najdete balzám, který dodává chodidlům a patám vlhkost a zjemňuje je. Měkké ponožky se postarají o příjemný pocit. Ale také vylepší účinek hydratačního krému, stačí si je obléct hned po aplikaci. Nožky budou nejen krásně hebké, ale i voňavé po vánočním cukroví. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • zjemňuje tvrdou pokožku
  • předchází vysoušení
  • má příjemnou, sváteční vůni

Sada obsahuje:

  • 1x Grace Cole vánoční cukroví & vanilka balzám na chodidla 100 ml
  • 1x Grace Cole měkké ponožky

Použití

Pro ten nejlepší výsledek si nejprve dopřejte teplou lázeň. Poté aplikujte hydratační balzám na nohy. A následně zahřejte nožky v měkkých ponožkách. 


O značce

Britská značka Grace Cole přináší pestrou nabídku tělové kosmetiky, která intenzivně pečuje o pokožku. Přípravky s šetrným složením se postarají o dlouhotrvající hydrataci a svěžest vašeho těla. Dále vás okouzlí i smyslné vůně, které přichystají příjemný aromatický zážitek. Kosmetika v luxusním obalu si zaručeně získá vaši pozornost.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.