Kosmetika

Erborian Centella SOS Patch 9 ml

Značka: ERBORIAN

Centella SOS Patch od značky Erborian obsahuje niacinamid a PHA, jemnou exfoliační kyselinu, která snižuje velikost nedokonalostí již za 24 hodin. Nevysušuje.

465
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Erborian Centella SOS Patch 9 ml

50150307

Úvod

Centella SOS Patch od značky Erborian obsahuje niacinamid a PHA, jemnou exfoliační kyselinu, která snižuje velikost nedostatků již za 24 hodin. Při pravidelném používání bude vaše pleť hladší a sjednocená. Složení přípravku je obohacené o Centella Asiatica působí jemně, aniž by pleť vysušovalo. Jako náplast na druhou kůži vytváří průhledný, vyhlazující a ochranný film, který umožňuje snadné nanášení make-upu. Testován pod dermatologickým dohledem. Nepoužívejte na rty.

Hlavní vlastnosti:

  • redukuje nedostatky již během 24 hodin
  • sjednocuje barvu pleti
  • zabraňuje podráždění a vysoušení

Použití

Silikonovým aplikátorem naneste malé množství přípravku a jemně vmasírujte. Nechte několik minut zaschnout, abyste získali průhlednou vrstvu s efektem náplasti. Pro 24hodinový cílený účinek aplikujte CENTELLA SOS PATCH dvakrát denně: ráno po denním hydratačním krému s SPF a před líčením. Poté náplast lehce přetřete make-upem. Večer nanášejte po důkladném vyčištění a hydrataci pleti, aby působil přes noc.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.