Doplněk stravy

NaturalProtein Proteinová dieta jahoda 350 g

NaturalProtein Proteinová dieta jahoda obsahuje L-karnitin, směs trávicích enzymů, vysoký obsah syrovátkových bílkovin + vlákninu z čekanky a psyllium.

349

Cena za 100 g: 99,71 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: NaturalProtein Proteinová dieta jahoda 350 g

50150230

Úvod

NaturalProtein Proteinovou dietu jahoda tvoří pouze ty nejkvalitnější suroviny. Díky vysokému obsahu bílkovin ze sušené syrovátky a syrovátkového koncentrátu zasytí na dlouhou dobu, a navíc vám bude skutečně chutnat. Neobsahuje umělá dochucovadla, jen stévii a mrazem sušené jahody, které si díky tomuto zpracování uchovávají maximum chuti a vůně. Receptura je doplněná o L-karnitin, směs trávicích enzymů Opti-7-DIGEST™ a dva druhy vlákniny – inulin z čekanky a psyllium.

Hlavní vlastnosti

  • vysoký obsah proteinu (61 %)
  • vysoký obsah vlákniny (12 %)
  • ochuceno lyofilizovanými jahodami a stévií
  • s L-karnitinem a trávicími enzymy Opti-7-DIGEST™
  • bez barviv, aromat a dochucovadel
  • bez lepku a sóji
  • balení obsahuje 10 porcí 

Dávkování

Dle potřeby 1-2 porce denně. Ideálně místo snídaně, večeře nebo jako rychlá proteinová svačina mezi jídly. 1 porce: 35 g (3 vrchovaté polévkové lžíce) rozmíchejte ve 200-250 ml mléka nebo vody (použijte shaker nebo mixer) a nechte minutku odstát, aby obsažená vláknina (psyllium) mohlo nasát vodu a nabýt na objemu.


Složení

Mikrofiltrovaný syrovátkový koncentrát, mrazem sušené jahody (12 %), vláknina z kořene čekanky, psyllium, sušená syrovátka, L-karnitin (300 mg / porce), trávící enzymy Opti-7-DIGEST™ (papain, alfa-amyláza, celuláza, bromelain, laktáza, neutrální proteáza, lipáza, nosič: maltodextrin (3 mg); 50 mg / porce), sladidlo: steviol-glykosidy. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.  Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.