Kosmetika

BIODERMA Hydrabio Hyalu+ sérum vzorek 4 ml

Značka: BIODERMA
Produktová řada: Hydrabio

Vzorek BIODERMA Hydrabio Hyalu+ představuje vysoce koncentrované anti-age sérum, které intenzivně hydratuje a pomáhá redukovat jemné linky a vrásky.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: BIODERMA Hydrabio Hyalu+ sérum vzorek 4 ml

50152039

Úvod

Vzorek BIODERMA Hydrabio Hyalu+ představuje vysoce koncentrované anti-age sérum, které intenzivně hydratuje a pomáhá redukovat jemné linky a vrásky. Vnější vlivy prostředí jako je UV záření, náhlé změny teploty, chlad, vítr, klimatizace nebo městské znečištění dráždí pokožku a narušují její ochrannou funkci. Přirozeným stárnutím také pleť ztrácí svou pevnost a pružnost. Mění se také množství a kvalita kyseliny hyaluronové v pokožce. Pleť se dehydratuje a objevují se vrásky a jemné linky.

Prokazatelně vyhlazuje jemné vrásky

Hydrabio Hyalu+ sérum obsahuje dva typy kyseliny hyaluronové a niacinamid. Udržuje nezbytnou vlhkost v pleti a zabraňuje jejímu vysoušení, redukuje pocity pnutí a diskomfortu. Při pravidelném používání bude vaše pokožka hedvábně hebká, svěží a vyhlazená. Vrásky budou viditelně jemnější. Sérum se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Dermatologicky testován. 

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale hydratuje a regeneruje
  • viditelně redukuje známky stárnutí
  • posiluje ochrannou bariéru pokožky

Použití

Aplikujte přibližně 5 kapek ráno a/nebo večer přímo na obličej a krk po očištění produktem hygieny z řady Hydrabio. Používejte před každodenním produktem péče o pleť z řady Hydrabio.

Rutina pro dehydrovanou pleť: 

1. Hydrabio H2O
2. Hydrabio Hyalu+ sérum
3. Hydrabio Perfecteur SPF 30 nebo Hydrabio Gel-krém

OKAMŽITÝ ÚČINEK (1):
+60 % hydratace do 30 minut
24h hydratace

DLOUHODOBÝ ÚČINEK (2):
94 % obnovená pleť (2b)
+20 % plnost pleti (2a)
+32 % pevnost pleti (2a)
+21 % pružnost pleti (2a)
+25 % rozjasnění pleti (2a)

(1) Měření hydratace na 10 subjektech po dobu 24 hodin.
(2) Hodnocení účinnosti pod dermatologickou kontrolou u 33 subjektů po dobu 28 dnů, 2a) klinickým hodnocením hustoty pleti, pevnosti, elasticity a zářivosti pleti, 2b) sebehodnocením (% spokojenosti).

Hydrabio Hyalu+ sérum je inspirované inovativním ekobiologickým přístupem NAOS. Díky pochopení biologické dysfunkce odpovědné za dehydrataci, umožňuje pleti znovu aktivovat její přirozené hydratační mechanismy a udržovat vodu nezbytnou pro její rovnováhu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.