Kosmetika

Clinical Keratin kúra 100 ml + Arganový olej 20 ml

Značka: CLINICAL

Clinical Keratin kúra + Arganový olej obnovuje a vyhlazuje vlasovou strukturu, omezuje třepení, lámavost a krepatění vlasů, vrací jim lesk.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Clinical v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 19. 05. 2024, nebo do vyprodání zásob.
359
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Clinical Keratin kúra 100 ml + Arganový olej 20 ml

50151518

Úvod

Sada vlasových přípravků Clinical Keratin kúra 100 ml + Arganový olej 20 ml obsahuje za studena lisovaný arganový olej, který můžete použít k pěstění vlasů i pokožky + hloubkovou regenerační kúru s 30 % přírodního keratinu, ceramidy a arganovým olejem. Používá se po umytí vlasů i k vyhlazení vlasového vlákna při každodenním stylingu. Přípravek obnovuje a vyplňuje poškozenou vlasovou strukturu, omezuje třepení, lámavost a krepatění vlasů.

Clinical Keratin kúra

  • obnovuje a vyplňuje vlasovou strukturu, vyhlazuje povrch vlasů
  • omezuje třepení, lámavost a krepatění vlasů
  • hydratuje a dodává vlasům lesk

Složení

Bambucké máslo, slunečnicový olej, ricinový olej, jojobový olej, arganový olej, extrakt z kopřivy keratin, ceramidy, extrakt ze semínek grepu. Bez obsahu: parabenů, sulfátů, lepku, silikonů, ropy, umělých barviv a minerálních olejů.


Použití

  • Na mokré vlasy: naneste přípravek na umyté, jemně vysušené vlasy po celé jejich délce a nechte působit 20 minut. Poté pečlivě opláchněte. Provádějte optimálně 1x týdně.
  • Na suché vlasy: naneste malé množství přípravku do dlaní a vmasírujte do vlasových délek až po konečky. Neoplachujte, pokračujte ve vašem běžném stylingu.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.