Doplněk stravy

Alavis Maxima Gummies Vitamin C + D3 60 žvýkacích tablet + 30 kapslí

Značka: ALAVIS
Produktová řada: Maxima

Alavis Maxima Gummies Vitamin C + D3 je dvojice přípravků pro podporu pohybového aparátu i krásu pokožky. Obsahuje želatinové tablety s kyselinou hyaluronovou + komplex vitaminů C, D, selen a zinek.

NAVÍC Alavis Maxima Liposomální multivitaminy 30 kapslí Při nákupu tohoto produktu získáte NAVÍC Alavis Maxima Liposomální multivitaminy 30 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 15. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
599
FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alavis Maxima Gummies Vitamin C + D3 60 žvýkacích tablet + 30 kapslí

50151535

Úvod

Alavis Maxima Gummies Vitamin C + D3 60 žvýkacích tablet + 30 kapslí je dvojice doplňků stravy pro podporu pohybového aparátu* i krásu pokožky** v jedné krabičce. Obsahuje ALAVIS™ MAXIMA GUMMIES – želatinové tablety s kyselinou hyaluronovou + BARNYS® ULTRA-C COMPLEX s vitaminy C, D, selenem a zinkem. Žvýkací tablety jsou z rostlinné želatiny, takže oba produkty jsou vhodné i pro vegany.

ALAVIS™ MAXIMA GUMMIES

Kyselina hyaluronová má jedinečnou schopnost zadržovat vlhkost. Naše tělo si ji i přirozeně vytváří, aby udržovalo nejen naši pleť jemnou a pružnou. Je důležitou součástí pokožky i synoviální tekutiny – hlavní složky kloubní tekutiny. V synoviální tekutině slouží společně s dalšími látkami jako lubrikant a jako tlumič nárazů (díky silné schopnosti hydratovat chrupavku).

BARNYS® ULTRA-C COMPLEX

  • Vitamin C* ** přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek a kůže. Dále přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, podporuje normální psychickou činnost i nervové soustavy.
  • Nutra-C™ je nekyselá patentovaná forma vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Jde o vysoce biologicky dostupnou formu a silný antioxidant, který se vyznačuje rychlou absorpcí, lepším udržením v organismu, nižší ztrátou močí a absencí trávicích potíží po konzumaci.
  • Vitamin D3 a zinek* přispívají k udržení dobrého stavu kostí, vitamin D podporuje správnou činnost svalů.
  • Zinek a selen působí jako antioxidanty, přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů.
  • Zinek** přispívá k udržení normálního stavu pokožky.

Dávkování

ALAVIS™ MAXIMA GUMMIES: 2 žvýkací tablety denně kdykoliv během dne. Tablety žvýkejte nebo nechte rozpustit v ústech (cucat). Není potřeba tablety zapíjet vodou. BARNYS® ULTRA-C COMPLEX: Dospělí užívají 1 kapsli denně, nejlépe ráno před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

ALAVIS™ MAXIMA GUMMIES Glukózový sirup, sacharóza: sladidlo, glycerol: zahušťovadlo, voda, pektin: želírující látka, kyselina citronová, citrát sodný: regulátor kyselosti, hyaluronát sodný, aroma (směs bobulovitých plodů a malin), koncentrát šťávy černé mrkve, kokosový a řepkový olej: leštící směs a karnaubský vosk: leštící látka. BARNYS® ULTRA-C COMPLEX (1 kapsle 0,616 g): Vitamin C NUTRA-C™ (L-askorbát vápenatý, L-askorbát hořečnatý, L-threonát vápenatý) 250 mg, protispékavá látka (fosforečnan vápenatý, modifikovaný kukuřičný škrob, stearan hořečnatý, oxid křemičitý, talek), vegetariánská kapsle [hydroxypropylmethylcelulosa, barvivo (uhličitan vápenatý)], zinek (glukonan zinečnatý) 5 mg, nosič (cukr, středněřetězcové triglyceridy), antioxidant (směs tokoferolů), selen (kvasnice obohacené selenem) 27,5 μg, vitamin D3 (cholekalciferol) 7,5 μg. NUTRA-C™ je registrovaná ochranná známka firmy Novotech Nutraceuticals, Inc. (USA).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.