Doplněk stravy

Terezia Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 60+60 kapslí + dárek Černý česnek 30 kapslí

Značka: TEREZIA

Terezia Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 60+60 kapslí + dárek Černý česnek 30 kapslí přináší dva doplňky stravy pro podporu imunity.

385

Cena za 100 kusů: 256,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Terezia Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 60+60 kapslí + dárek Černý česnek 30 kapslí

50151469

Úvod

Terezia Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem 60+60 kapslí + dárek Černý česnek 30 kapslí přináší dva doplňky stravy pro podporu imunity. Hlíva ústřičná obsahuje houbovou vlákninu a širokou škálu biologicky aktivních látek, zvláště pak betaglukany. Rakytníkový olej je nejvzácnější látkou z plodů rakytníku řešetlákového. Vyrábí se s ohledem k zachování všech biologicky aktivních látek. Rakytník řešetlákový je vhodný na podporu obranyschopnosti organismu, pomáhá snižovat únavu, podporuje činnost srdce a trávicího traktu, pomáhá udržovat zdravou pokožku.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje betaglukany z hlívy + rakytníkový olej
  • rakytník podporuje správné fungování imunitního systému
  • vhodné i pro celiaky, těhotné a kojící ženy

Terezia Černý česnek

Přípravek obsahuje sušený prášek česneku kuchyňského, který ve speciální komoře s velmi přesně stanovenou teplotou a vlhkostí několik týdnů fermentuje a získá tak typickou černou barvu. Díky procesu fermentace je černý česnek bez zápachu a palčivé chuti, a tím nedráždí sliznice zažívacího ústrojí. Česnek příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu a lipidů (tuků) v krvi, podporuje normální funkci srdce a cév, pomáhá při pocitech těžkých nohou, napomáhá normální funkci imunitního systému a také působí jako antioxidant.


Dávkování

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem: Užívejte 2x denně 1 kapsli před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Je možné užívat dle potřeby i dlouhodobě. Černý česnek: Užívejte 1 kapsli denně před jídlem.


Složení

Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem: 1 kapsle obsahuje: 300 mg směsi 100% prášku sušené hlívy ústřičné a 100% rakytníkového oleje bez příměsí s obsahem 118,2 mg ß-glukanu ± 3,75 mg. Obal kapsle: želatina. Černý česnek: 1 kapsle obsahuje 500 mg sušeného prášku fermentovaného česneku kuchyňského (Allium sativum). Obal kapsle: želatina. 7 kg čerstvého (bílého) česneku = 1 kg sušeného fermentovaného (černého) česneku. Obsah 1 kapsle = 1 stroužek čerstvého česneku.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.