Doplněk stravy

Clinical LIPO C Premium 1000 mg 60 kapslí

Značka: CLINICAL

Clinical LIPO C Premium 1000 mg obsahuje vysokou dávku vitaminu C v dobře vstřebatelné lipozomální formě pro podporu imunity i snížení míry únavy.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Clinical v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 19. 05. 2024, nebo do vyprodání zásob.
279

Cena za 1 kus: 4,65 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Clinical LIPO C Premium 1000 mg 60 kapslí

50151530

Úvod

Clinical LIPO C Premium 1000 mg obsahuje vysokou dávku vitaminu C v lipozomální formě, která má vyšší biologickou dostupnost oproti běžným formám. Je to dáno tím, že vitamín C je obalen fosfolipidovými bublinkami, takzvanými lipozomy, a tento obal jej chrání před degradací, umožňuje rychlejší a účinnější vstřebávání, stejně tak lepší přístup do nitra buněk. Vitamin C podporuje obranyschopnost našeho organismu a také přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Působí jako antioxidant, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, kostí a chrupavek, a také zvyšuje vstřebávání železa.

Hlavní vlastnosti

  • vysoká dávka vitaminu C v lipozomální formě
  • vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému
  • přispívá k udržení normální funkce imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, kostí a chrupavek
  • zvyšuje vstřebávání železa
  • působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Kyselina L-askorbová (vitamín C), plnidlo (maltodextrin), plnidlo (glycerol), protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), emulgátor (slunečnicový lecitin fosfolipidy), HPMC kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza). V denní dávce (2 kapsle): 1 000 mg lipozomální formy vitamínu C (kyselina L-askorbová) – 1 250 % referenční hodnoty příjmu.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 1 měsíce. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.