Doplněk stravy

WEIDER Vegan Protein Vanilla 750 g

Značka: WEIDER

WEIDER Vegan Protein Vanilla je veganský protein nejvyšší kvality a lahodné chuti vyrobený z izolátu hrachové bílkoviny a koncentrátu bílkoviny z organické hnědé rýže.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 označených produktů značky Weider v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
695

Cena za 100 g: 92,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WEIDER Vegan Protein Vanilla 750 g

50151484

Úvod

WEIDER Vegan Protein Vanilla je veganský protein nejvyšší kvality a lahodné chuti vyrobený z izolátu hrachové bílkoviny a koncentrátu bílkoviny z organické hnědé rýže. Hrachový proteinový izolát (Pisane C9) je bohatý na BCAA, lysin a arginin a celkový obsah aminokyselin téměř 100% pokrývá doporučený příjem esenciálních aminokyselin. Lehce stravitelný protein je vhodný pro sportovce i fyzicky aktivní osoby.

Hlavní vlastnosti

  • lehce stravitelný veganský protein
  • izolát hrachové bílkoviny + koncentrát bílkoviny z rýže
  • bez lepku a bez laktózy

Dávkování

Doporučená denní dávka: 30 g prášku (1 plnou odměrku) rozmíchejte ve 300 ml vody.


Složení

91 % izolát hrachové bílkoviny 1,3 % koncentrát rýžové bílkoviny, aroma, směs obilí a semen: (ovesné otruby (bez lepku), quinoa, amarant, pohanka (bez lepku), proso), akáciová vláknina, maltodextrin, sladidlo: enzymaticky vyrobené steviol-glykosidy (E960); barvivo: kurkumin (E100); vitamín B12 (metylkobalamin). 1= Pisane®C9, 2= ModCarb™. Vyrobeno na zařízení, které také zpracovává siřičitanykorýševejcerybysójové boby, mlékohořčici a produkty z nich. Alergeny: vyznačeny tučně. Produkt je prodáván na váhu, nikoli na objem. Proces extrakce bílkovin je realizován bez chemických rozpouštědel.  


Upozornění

Nepodávejte malým dětem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.