Kosmetika

Rugard Vitaminový krém 100 ml + Swarovski pilník dárková sada

Značka: RUGARD

Rugard Vitaminový krém 100 ml + Swarovski pilník je dárkové balení od německé značky Rugard s okamžitým přísunem vitamínů pro vaši pleť a luxusním pilníkem na nehty.

405
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rugard Vitaminový krém 100 ml + Swarovski pilník dárková sada

50152248

Úvod

Rugard Vitaminový krém 100 ml + Swarovski pilník je dárkové balení od německé značky Rugard s okamžitým přísunem vitamínů pro vaši pleť a luxusním pilníkem na nehty. Rugard vitaminový pleťový krém je vhodný pro každodenní péči o zralou a suchou pokožku bojuje proti předčasným vráskám. Vitamin A podporuje regenerační procesy v pokožce, vitamin B6 upravuje stav pleti a předchází jejímu vysoušení, vitamin E v kombinaci s kolagenem podporuje elasticitu pleti, aby byla vyhlazená a hebká.

Pilník Swarovski

Pilník na nehty v prvotřídní kvalitě Solingen má délku 14 cm, je vyrobený ze skla a lze jej používat oboustranně. Luxusní vzhled dodává zdobení kamínky Swarovski.


Použití

Krém nanášejte ráno a večer na vyčištěnou pleť.


O značce

Všechny krémy Rugard jsou prověřeny dermatologickým oddělením univerzity v Kolíně nad Rýnem. V popředí zájmu stojí snášenlivost i pro potencionální alergiky. Přípravky jsou navíc, kromě našich kontrol a zkoušek trvale prověřovány nezávislým odborníkem. Krém neobsahuje parabeny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.