Kosmetika

Rugard Hydratační krém 100 ml + Swarovski pilník dárková sada

Značka: RUGARD

Rugard Hydratační krém 100 ml + Swarovski pilník je dárková sada německé značky Rugard s okamžitou hydratací pro vaši pleť a luxusním pilníčkem na nehty.

479
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Rugard Hydratační krém 100 ml + Swarovski pilník dárková sada

50152249

Úvod

Rugard Hydratační krém 100 ml + Swarovski pilník je dárková sada německé značky Rugard s okamžitou hydratací pro vaši pleť a luxusním pilníčkem na nehty. Rugard Hyaluronový hydratační krém je vhodný pro každodenní péči o zralou a suchou pokožku. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která báječně váže vodu a tím redukuje vrásky a jemné linky. Vitamin A podporuje regenerační procesy v pokožce, vitamin B6 upravuje stav pleti a předchází jejímu vysoušení, vitamin E v optimálním množství podporuje elasticitu pleti, aby byla vyhlazená a hebká.

Pilník Swarovski

Pilník na nehty v prvotřídní kvalitě Solingen má délku 14 cm, je vyrobený ze skla a lze jej používat oboustranně. Luxusní vzhled dodává zdobení kamínky Swarovski.


Použití

Krém nanášejte ráno a večer na vyčištěnou pleť.


O značce

Všechny krémy Rugard jsou prověřeny dermatologickým oddělením univerzity v Kolíně nad Rýnem. V popředí zájmu stojí snášenlivost i pro potencionální alergiky. Přípravky jsou navíc, kromě našich kontrol a zkoušek trvale prověřovány nezávislým odborníkem. Krém neobsahuje parabeny.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.