Doplněk stravy

Naturprodukt Pastilky s růží 20 pastilek

Naturprodukt Pastilky s růží jsou doplňkem stravy s esenciálním olejem z růžových květů a vitaminem C, který podporuje přirozenou obranyschopnost.

NAVÍC Naturprodukt Sirup tymiánový 250 ml Při nákupu produktů značky Naturprodukt nad 100 Kč získáte NAVÍC Naturprodukt Sirup tymiánový 250 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
125

Cena za 1 kus: 6,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Naturprodukt Pastilky s růží 20 pastilek

50152250

Úvod

Naturprodukt Pastilky s růží jsou doplňkem stravy s esenciálním olejem z růžových květů. Růže stolistá působí příznivě na dýchací i kardiovaskulární systém, obsažený vitamin C podporuje přirozenou obranyschopnost. Při výrobě přípravku se používá inovativní technologie Deo-aroma cukrovinek, která byla zavedena na základě výzkumu japonských vědců. Ten ukazuje, že po konzumaci růžového oleje se jeho příjemně vonící sloučeniny uvolňují póry pokožky.

Hlavní vlastnosti

  • cucavé pastilky s vitaminem C a silicí z růže
  • růže působí příznivě na dýchací i kardiovaskulární systém
  • vitamin C podporuje imunitu

Dávkování

Děti 3-15 let: 4x denně 1 pastilku. Dospělí: 8x denně 1 pastilku. Pastilku zvolna nechte rozpustit v ústech.


Složení

Jedna pastilka o hmotnosti 3,3 g obsahuje: Cukr, glukózový sirup, barvivo extrakt z kořene červené řepy, okyselující látka kyselina citronová, vitamin C (kyselina L-askorbová) 7,43 mg (9,29 % RHP – referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého), esenciální olej z květů růže kalifornské a růže anglické (Rosa centifolia) 0,025 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.