Doplněk stravy

Allnature Vitamínový balíček pro ženy 3 ks

Značka: ALLNATURE

Allnature Vitamínový balíček pro ženy obsahuje trojici doplňků stravy s kolagenem a vitaminem C pro kosti a chrupavky, kapsle s extraktem z lichořeřišnice a řimbaby obecné.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Allnature Vitamínový balíček pro ženy 3 ks

50150390

Úvod

Allnature Vitamínový balíček pro ženy obsahuje trojici doplňků stravy s kolagenem a vitaminem C pro kosti a chrupavky, kapsle s extraktem z lichořeřišnice a řimbaby obecné: Allnature Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C s příchutí pomeranče 100 g, Allnature Lichořeřišnice bylinný extrakt 60 kapslí a Allnature Migrenex 90 kapslí.

Allnature Vitamínový balíček pro ženy

  • Allnature Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C s příchutí pomeranče je prášek k přípravě nápoje s hovězím kolagenem, kyselinou hyaluronovou a vitaminem C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro správnou funkci kůže, kostí a chrupavek.
  • Allnature Lichořeřišnice bylinný extrakt obsahuje výtažek z lichořeřišnice a vitamin C, který podporuje imunitní systém.
  • Allnature Migrenex jsou kapsle s vápníkem, hořčíkem, vitaminem B2 a rostlinným výtažkem z řimbaby (Chrysanthemum parthenium), která podporuje uvolnění při stresu. Hořčík podporuje normální funkci svalů.

Dávkování

Allnature Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C s příchutí pomeranče: 5 g prášku (1 lžíce) přidejte do 250 ml vody a promíchejte. Prášek lze rovněž přisypat do jogurtu, smoothie, kaše, polévky nebo omáčky. Allnature Lichořeřišnice bylinný extrakt: užívejte 2x denně 1 kapsli. Užívejte v jedné fázi ještě 10 dnů po vymizení příznaků. Allnature Migrenex: Dospělí a děti od 10 let užívají 1-3 tablety denně.


Složení

Allnature Kolagen s kyselinou hyaluronovou a vitamínem C s příchutí pomeranče: Hovězí kolagen, aroma pomeranč, vitamín C, kyselina hyaluronová, kyselina citronová (regulátor kyselosti), barvivo betakaroten, sukralóza (sladidlo). Obsah v denní dávce: 4 500 mg hovězí kolagen, 80 mg vitamín C (100 % RHP), 80 mg kyselina hyaluronová. Allnature Lichořeřišnice bylinný extrakt: Lichořeřišnice větší (Tropaeolum majus) standardizovaný extrakt celá rostlina, vitamín C (kyselina L-askorbová), mikrokrystalická celulóza (plnidlo), stearan hořečnatý (plnidlo), tobolka (rostlinná želatina). V jedné kapsli: Lichořeřišnice standardizovaný extrakt celá rostlina 200 mg, vitamín C 100 mg 250 % RHP. Allnature Migrenex: Uhličitan vápenatý, standardizovaný extrakt list Tanacetum parthenium, oxid hořečnatý, mikrokrystalická celulosa, oxid křemičitý, stearát hořečnatý, riboflavin, maltodextrin. V jedné kapsli: Chrysanthemum parthenium extr. 100 mg, calcium 150 mg 19 % RHP, magnesium 75 mg 20 % RHP, vitamín B2 5 mg 357 % RHP. * RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby. 


Upozornění

Doplněk stravy. Obsahuje sladidlo. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.