Potraviny a nápoje

Allnature Dárkový balíček pro muže 5 ks

Značka: ALLNATURE
5.0

Allnature Dárkový balíček pro muže přináší svačinky nabité proteiny, které pamatují i na chuťové pohárky: sušené hovězí na tři způsoby, uzené mandle a sladké kešu s pikantním chilli.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Allnature Dárkový balíček pro muže 5 ks

50150387

Úvod

Allnature Dárkový balíček pro muže přináší pět výživných svačinek, které pamatují i na chuťové pohárky. Obsahuje plátky sušeného hovězího masa na tři způsoby: barbeque, s pepřem a natural, uzené mandle a sladké ořechy kešu s pikantním chilli. Dobroty, které jsou zároveň nabité proteiny se hodí k doplnění energie během pracovního dne i k přibalení na cesty či na výlet do přírody.

Allnature Dárkový balíček pro muže

  • Allnature BEEF BBQ Jerky 25 g
  • Allnature BEEF Natural Jerky 25 g
  • Allnature BEEF Pepper Jerky 25 g
  • Allnature Kešu v medu a chilli 100 g
  • Allnature Mandle uzené 100 g

Složení

Allnature BEEF BBQ Jerky 25 g: Sušené hovězí maso 66 % (na 100 g výrobku je použito 184 g syrového masa), cukr, jedlá sůl, rajčatový protlak, řepkový olej, švestková povidla (švestky, cukr, barvivo: karamel, želírující látka: pektiny, regulátor kyselosti: kyselina citronová, směs koření, aroma: vanilin), ocet kvasný lihový, cibule, přírodní aroma, směs koření. Allnature BEEF Natural Jerky 25 g: Hovězí maso (na 100 g výrobku je použito 320 g syrového masa), jedlá sůl. Allnature BEEF Pepper Jerky 25 g: Sušené hovězí maso 70,1 % (na 100 g výrobku je použito 172 g syrového masa), jedlá sůl, pepř, řepkový olej, zvlhčovadlo: glycerol, přírodní aroma. Allnature Kešu v medu a chilli 100 g: KEŠU jádra (76 %), cukr (17,5 %), med (3,5 %), nasekaná chilli paprička (2 %), mořská sůl (1 %). Allnature Mandle uzené 100 g: MANDLE jádra (90,9 %), slunečnicový olej (5,5 %), kouřové aroma (3,6 %). ALERGENY JSOU VYZNAČENY VELKÝMI PÍSMENY.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.