Potraviny a nápoje

Allnature Arašídový krém dárkový balíček mix 4 ks

Značka: ALLNATURE
5.0

Dárkový balíček Allnature Arašídový krém mix obsahuje čtyři skleničky výtečných rostlinných pomazánek z arašídů a mandlí k namazání na pečivo i k mlsání na lžičce.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Allnature Arašídový krém dárkový balíček mix 4 ks

50150394

Úvod

Dárkový balíček Allnature Arašídový krém mix obsahuje čtyři skleničky výtečných rostlinných pomazánek z arašídů a mandlí: jemný arašídový krém a mandlový krém připravené pouze z jemně mletých ořechových jader, arašídový krém s mléčnou čokoládou a arašídový krém s příchutí slaného karamelu. Pomazánky chutnají namazané na pečivu, lívancích i jen samotné na lžičce. Můžete je přidat do smoothies i cereální kaše.

Allnature Arašídový krém dárkový balíček mix

  • Allnature Arašídový krém jemný 500 g
  • Allnature Arašídový krém – slaný karamel 500 g
  • Allnature Arašídový krém s mléčnou čokoládou 500 g
  • Allnature Mandlový krém 500 g

Složení

Allnature Arašídový krém jemný: 100% jemně mleté ARAŠÍDY. Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ, SEZAMU a OXIDU SIŘIČITÉHO. Allnature Arašídový krém – slaný karamel: ARAŠÍDY (64 %), třtinový cukr (9 %), náplň karamel (cukr, rostlinný tuk, sušené MLÉKO odstředěné, SÓJOVÁ mouka, sušená SYROVÁTKA, kakaový prášek, se sníženým obsahem tuku, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), aroma), karamelová pasta (karamelizovaný glukózo-fruktózový sirup, kondenzované MLÉKO, rostlinný tuk (kokosový), zvlhčující látka (glycerol), emulgátory (mono a diglyceridy mastných kyselin, estery sacharózy s mastnými kyselinami), aroma.), himalájská sůl. Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ a LEPKU. Allnature Arašídový krém s mléčnou čokoládou: Jemně namleté ARAŠÍDY 75 %, MLÉČNÁ čokoláda 25 % (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO plnotučné, kakaová hmota, emulgátory: SÓJOVÝ lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát; vanilkový extrakt Bourbon Madagascar). Může obsahovat stopy SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ a LEPKU. Allnature Mandlový krém: 100% jemně namleté MANDLE. Může obsahovat stopy ARAŠÍDŮ, SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ, LEPKU a SÓJI. ALERGENY JSOU VYZNAČENY VELKÝMI PÍSMENY.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.