Doplněk stravy

JALU-EXPERT Aminokyselinový nápoj 30 sáčků

JALU-EXPERT Aminokyselinový nápoj s malinovou příchutí poskytuje vysoké dávky nezbytných aminokyselin: prolinu, lysinu, glycinu, valinu a alaninu pro podporu rovnováhy bílkovin.

1 450

Cena za 1 kus: 48,33 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: JALU-EXPERT Aminokyselinový nápoj 30 sáčků

50152319

Úvod

JALU-EXPERT Aminokyselinový nápoj je limitovaná edice přípravku s malinovou příchutí. Naše tělo se skládá ze čtyř hlavních typů tkání a jednou z klíčových je pojivová tkáň. Tvoří významnou část hmoty našich orgánů a kůže, která se z 80 % skládá z bílkovin. Vlivem špatné stravy, změn souvisejících s věkem, oslabením či intenzivní fyzickou a duševní zátěží může hladina bílkovin v těle klesat. JALU-EXPERT poskytuje vysoké dávky nezbytných aminokyselin: prolinu, lysinu, glycinu, valinu a alaninu obsažených v komplexu AMINO-BOOST pro podporu rovnováhy bílkovin. První výsledky užívání lze zaznamenat již po 30 dnech.

Pro koho je JALU-EXPERT vhodný

  • pro osoby ve věku 35-40 let, které mají sníženou kyselost žaludku, což může vést ke zhoršenému vstřebávání bílkovin z potravy
  • pro aktivně pracující jedince, jejichž organismus má zvýšenou potřebu glycinu
  • pro vegetariány, kteří mají nedostatek živočišných bílkovin ve stravě
  • pro sportovce, protože glycin obsažený ve výrobku je součástí kreatinu a pomáhá svalům zvládat vysokou zátěž, je součástí vazů a cévních stěn
  • pro podporu pružnosti pokožky – obsažený vitamin C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže

Dávkování

Užívejte 1 sáček denně, nejlépe ráno. Prášek rozmíchejte ve sklenici vody nebo jiného nápoje, můžete jej také vmíchat do pokrmu, například do jogurtu. Doba užívání je 2 měsíce. Po 3 měsících se doporučuje kúru zopakovat.


Složení

L-glycine, L-proline, L-alanine, L-valine, L-lysine, regulator kyselosti (Citric Acid Anhydrous), L-Ascorbic Acid, barvivo (malinová červeň), přichuť (malina), sucralose.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 18 let. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy. Neužívejte, pokud trpíte onemocněním trávicího systému a ledvin, chronickým či onkologickým onemocněním. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.