Doplněk stravy

Biomedica Rýmovníkový extrakt 240 ml

Značka: BIOMEDICA

Biomedica Rýmovníkový extrakt je tekutý doplněk stravy s rýmovníkem citrónovým a výtažky z jitrocele, mateřídoušky, šalvěje pro podporu imunity i zdraví dýchacích cest.

279

Cena za 100 ml: 116,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Biomedica Rýmovníkový extrakt 240 ml

50152014

Úvod

Biomedica Rýmovníkový extrakt je tekutý doplněk stravy s bylinkami pro podporu imunity* i zdraví dýchacích cest**. Obsahuje výtažky z jitrocele, mateřídoušky, šalvěje a aromatického rýmovníku citrónového. Přípravek se doporučuje užívat přímo, neředěný. Při polykání pokrývá sliznici krku a hlasivek a díky bylinným extratům přispívá ke zmírnění pocitu podráždění krku a hlasivek. Obsažený vitamín C přispívá k normální funkci imunitního systému.

Hlavní vlastnosti

  • podporuje imunitu (vitamin C, šalvěj lékařská a jitrocel kopinatý)*
  • podporuje normální funkce dýchacího systému (šalvěj, jitrocel a mateřídouška úzkolistá)**
  • pro dospělé a děti od 3 let
  • svěží bylinná příchuť

Dávkování

Děti od 3 let: 3x denně 5 ml. Dospělí a děti od 12 let: 3-5x denně 5 ml. Před použitím protřepejte.


Složení

Invertní cukr, voda, kyselina L-askorbová, extrakt z listu jitrocele kopinatého, natě mateřídoušky úzkolisté, rýmovníku citronového, extrakt z listu šalvěje lékařské, konzervační látka sorban draselný.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Přípravek neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Případný zákal nebo sediment není na závadu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.