Kosmetika

DARPHIN Intral Daily Micellar Toner 200 ml

Značka: DARPHIN
Produktová řada: Intral

Daily Micellar Toner z řady Intral od DARPHIN čistí pokožku, odstraňuje nečistoty a make-up. Micelární tonik je šetrný k citlivé pleti. Projasňuje a osvěžuje.

NAVÍC ručník na vlasy 1 ks Při nákupu označených produktů značky DARPHIN v minimální hodnotě 1799 Kč, získáte NAVÍC ručník na vlasy 1 ks ZA 0,01 Kč. Akce platí do 30. 06. 2024 nebo do vyprodání zásob
735
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: DARPHIN Intral Daily Micellar Toner 200 ml

50150459

Úvod

Daily Micellar Toner z řady Intral od značky DARPHIN kombinuje micelární vodu s tonikem. Jemně čistí pleť celého obličeje, krku i dekoltu a citlivého očního okolí. Šetrně odstraňuje nečistoty a make-up. Díky kyselině hyaluronové pomáhá zvýšit úroveň hydratace v pokožce a udržuje v ní optimální vlhkost. Zanechává zdravě vypadající a svěží pleť plnou života. 

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje nečistoty
  • projasňuje a sjednocuje vzhled
  • připravuje pleť na další péči
  • je šetrný k citlivé pleti
  • obsahuje 92 % ingrediencí přírodního původu

Složení

Calm Complex – zklidňující komplex složený z pivoňky, hlohu, heřmánku, panthenolu a polysacharidů. Kyselina hyaluronová hydratuje a pomáhá udržovat optimální stav hydratace v pokožce.


Použití

Používejte dvakrát denně, ráno a večer. Micelární toner naneste na tampónek a jemně očistěte pleť obličeje včetně očního okolí, rtů a krku.


O značce

Od roku 1958 je pařížská kosmetika DARPHIN tím nejlepším, co můžete dopřát vaší pleti. Francouzská, botanická, a především luxusní péče, která nemá srovnání. Dokonalé a smyslné textury našich produktů přinášející viditelný výsledek na pleti. Silné botanické aktivní látky a vědecká přesnost jsou silou každého složení. Kombinuje výkonné rostlinné látky s technologií nosičů tak, aby zesílil účinek složení DARPHIN produktů a zajistil, že jsou přesně a účinně dodány do pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.