Kosmetika

DARPHIN Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask osvěžující gelová maska 50 ml

Značka: DARPHIN
Produktová řada: Hydraskin

Osvěžující gelová maska Cooling Hydrating Gel Mask z řady Hydraskin od značky DARPHIN hydratuje, vyplňuje a rozjasňuje pokožku. 87 % ingrediencí přírodního původu.

915
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: DARPHIN Hydraskin Cooling Hydrating Gel Mask osvěžující gelová maska 50 ml

50150460

Úvod

Osvěžující gelová maska Cooling Hydrating Gel Mask z řady Hydraskin značky DARPHIN probudí mdlou a unavenou pleť. Příjemně ochladí, projasní a hydratuje. Po aplikaci masky bude vaše pleť dokonale hydratovaná po dobu 24 hodin. Dále také vypíná pokožku a dodává jí mladistvý vzhled. Má příjemnou bublinkovou strukturu. Je vhodná pro unavenou, suchou a normální až smíšenou pleť. Obsahuje 87 % ingrediencí přírodního původu.

Hlavní vlastnosti:

  • osvěžuje a projasňuje pleť
  • hydratuje a doplňuje hydrataci
  • vyplňuje pleť
  • udržuje optimální stav hydratace po dobu 24 hodin
  • bojuje proti ztrátě vlhkosti
  • obsahuje 87 % ingrediencí přírodního původu

Složení

Kyselina hyaluronová, motýlí levandule, Laminiaria digitata (česky: čepelatka prstnatá), Salicornia (česky: slanorožec evropský).


Použití

Používejte masku jednou až třikrát týdně. Naneste tenkou vrstvu na očištěnou, suchou pleť na obličeji a krku. Neaplikujte na oční okolí. Nechte působit 10 minut.

Poté přejděte k masáži – namočte si konečky prstů a vmasírujte kapky vody do masky na obličeji. Textura zhoustne. Přidávejte další vodu po troškách, důkladně promasírujte obličej a krk. Zbytky masky otřete vlhkým hadříkem a opláchněte vodou.


O značce

Od roku 1958 je pařížská kosmetika DARPHIN tím nejlepším, co můžete dopřát vaší pleti. Francouzská, botanická, a především luxusní péče, která nemá srovnání. Dokonalé a smyslné textury našich produktů přinášející viditelný výsledek na pleti. Silné botanické aktivní látky a vědecká přesnost jsou silou každého složení. Kombinuje výkonné rostlinné látky s technologií nosičů tak, aby zesílil účinek složení DARPHIN produktů a zajistil, že jsou přesně a účinně dodány do pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.