Kosmetika

DARPHIN Prédermine Densifying Anti-Wrinkle Cream protivráskový krém 50 ml

Značka: DARPHIN
Produktová řada: Prédermine

Protivráskový krém Densifying Anti-Wrinkle Cream z řady Prédermine od značky DARPHIN omladí vaši pleť. Pomáhá zpevnit kontury obličeje. Hydratuje a regeneruje.

2 750
Doprava zdarma

O produktu: DARPHIN Prédermine Densifying Anti-Wrinkle Cream protivráskový krém 50 ml

50150464

Úvod

Protivráskový krém Densifying Anti-Wrinkle Cream z řady Prédermine od značky DARPHIN použijete na péči o suchou a normální zralou pokožku. Intenzivní hydratace a regenerace nejsou to jediné, co nabídne. Kromě toho, že dodá pokožce vlhkost. Dále také pomáhá vyhladit jemné linky i hluboké vrásky. Obnoví pružnost, rozjasní a navrátí plnější, mladistvý vzhled. Obsahuje 87 % složek přírodního původu.

Hlavní vlastnosti:

  • zpevňuje kontury obličeje
  • redukuje vrásky
  • hydratuje a regeneruje

Složení

Kyselina hyaluronová – hydratační účinek, kosatec (lat. Iris florentina) – stimuluje produkci kolagenu a fibronektinu pro posílení odolnosti pokožky a zachování pevnosti. Obsažená mořská řasa Padina pavonica pomáhá redukovat výskyt linek a vrásek pro plnější a mladší vzhled pokožky.


Použití

Aplikujte na očištěnou pokožku obličeje, krku i dekoltu. Ráno po aplikaci vhodného séra a večer po vhodném séru a aromatické péči vmasírujte jemnými krouživými pohyby. Vyhněte se očnímu okolí.


O značce

Od roku 1958 je pařížská kosmetika DARPHIN tím nejlepším, co můžete dopřát vaší pleti. Francouzská, botanická, a především luxusní péče, která nemá srovnání. Dokonalé a smyslné textury našich produktů přinášející viditelný výsledek na pleti. Silné botanické aktivní látky a vědecká přesnost jsou silou každého složení. Kombinuje výkonné rostlinné látky s technologií nosičů tak, aby zesílil účinek složení DARPHIN produktů a zajistil, že jsou přesně a účinně dodány do pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.