Kosmetika

DARPHIN Prédermine Wrinkle Repair Serum protivráskové sérum 30 ml

Značka: DARPHIN
Produktová řada: Prédermine

Protivráskové sérum Wrinkle Repair Serum z řady Prédermine od značky DARPHIN redukuje jemné i hlubší vrásky. Zpomaluje proces stárnutí. Navrací mladistvý vzhled.

2 450
Doprava zdarma

O produktu: DARPHIN Prédermine Wrinkle Repair Serum protivráskové sérum 30 ml

50150468

Úvod

Protivráskové sérum Wrinkle Repair Serum z řady Prédermine od značky DARPHIN obnovuje pružnost pokožky a navrací mladistvý vzhled. Vyplňuje hlubší vrásky a vyhlazuje jemné linky. Síla séra spočívá také v tom, že posiluje přirozenou ochrannou bariéru pleti. Tím ji činí odolnější vůči škodlivým vnějším vlivům a zpomaluje proces stárnutí. Obsahuje 94 % ingrediencí přírodního původu.

Hlavní vlastnosti:

  • vyhlazuje vrásky a jemné linky
  • chrání pleť před vnějšími vlivy
  • zpomaluje stárnutí pokožky

Použití

Nanášejte dvakrát denně, ráno a večer na vyčištěnou pokožku obličeje a jemně vklepejte konečky prstů. Kromě obličeje aplikujte sérum také na krk a dekolt. Vyhněte se očnímu okolí. Pro maximální anti-aging efekt kombinujte sérum s dalšími produkty z řady Prédermine.


O značce

Od roku 1958 je pařížská kosmetika DARPHIN tím nejlepším, co můžete dopřát vaší pleti. Francouzská, botanická, a především luxusní péče, která nemá srovnání. Dokonalé a smyslné textury našich produktů přinášející viditelný výsledek na pleti. Silné botanické aktivní látky a vědecká přesnost jsou silou každého složení. Kombinuje výkonné rostlinné látky s technologií nosičů tak, aby zesílil účinek složení DARPHIN produktů a zajistil, že jsou přesně a účinně dodány do pokožky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.